кража денег с карты
Курс валют в Райффайзен Банк
Исходя из этого, категорически не рекомендую этот банк, ещё и по причине того, что
они уже год не могут найти нормального ит специалиста в отдел кибербезопасности, как можно доверять свои деньги в этот банк, если там как таковой кибербезопасности и нету)))деньги в людей пропадают со счетов, а ответ один мы ничего сделать не можем. в нормальных банках деньги возвращают, даже если ошибочно перевели не на ту карту, а тут даже не могут дать нормальные объяснение и предоставить всю не обходимую инфо.
Перш за все, дякуємо Вам за тривале очікування відповіді.
Нам дуже прикро, що склалась така ситуація та Ви натрапили на шахраїв. У таких ситуаціях ми завжди готові до співпраці із правоохоронними органами та розглянути можливість оскарження проведених операцій.
Проте, є випадки, коли ми безсилі. Наприклад, якщо третя особа заволоділа всіма даними карти та при спробі проведення розрахунку було введено одноразовий код-підтвердження, який може надійти виключно на фінансовий номер телефону.
Для можливості повторного аналізу ситуації у індивідуальному порядку та надання відповіді -ми звернулись до Вас у приватні повідомлення із запитом необхідних даних.
З повагою та турботою,
@RaifHelp