Несанкціоновано зняло кошти
Курс валют в Райффайзен Банк
Раз чи два нею розрахувалися в мережі.
Сьогодні по виписці пропало до 900 грн — оператор каже, був вхід з іншого ПК. При цьому ніяких смс про підтвердження не надходило.
Свторили заявку і заблокували рахунок, кажуть очікуйте до 24 днів, але гарантій, звісно, ніяких.
Але питання — повернення коштів ніхто не гарантує, при умові що картку в чужі руки ніколи не давали, нікуди в інтернеті її не підв'язували, а взяли ВИКЛЮЧНО для розрахунку в АТБ.
І як тепер довіряти такомі «нібито» надійному банку, якщо будь хто може просто ввійти в онлайн версію без всяких підтверджень з боку клієнта і спокійно користуватися коштами???
В першу чергу хочемо подякувати за очікування на відповідь.
Нам щиро шкода, що склалась така ситуація та що Ваші батьки зіткнулись з можливим шахрайством. Безпека наших клієнтів – найважливіший пріоритет Банку. Запевняємо, що Банк не проводить сумнівних списань, та не передає дані карт третім особам.
Хочемо зауважити, що всі списання Банк здійснює згідно запитів, які надходять — і якщо в запиті на списання було вказано всі дані / код підтвердження, то ми, на жаль, не можемо «відмовити» в такому списанні. У разі відмови від операції — фіксується заявка на спірну транзакцію.
Дуже прохаємо, не переходити по сумнівним посиланням, які пропонують допомогу та виплати авторизувавшись через мобільний додаток Райффайзен Онлайн.
Ми цінуємо кожного клієнта Банку без винятку та завжди готові допомогти у вирішенні будь-якого питання.
Так як, заявку на оскарження було створено, просимо, будь ласка, очікувати на результату. Розділяємо бажання якомога швидше повернути кошти. Розуміємо, що на перший погляд термін може здатися не таким, на який Ви розраховували, адже кошти потрібні саме зараз. Процедура перевірки займає певний час, не хвилюйтеся, ми будемо тримати власника рахунку в курсі — як тільки буде прийнято остаточне рішення, надійде смс з відповіддю.
Додатково, завжди можете звернутися в правоохоронні органи, ми в свою чергу, завжди готові посприяти розслідуванню будь-яким необхідним чином.
З повагою та турботою,
@RaifHelp