Мінфін - Курси валют України

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Сергій Нестеренко 10 березня 2023, 13:16
На початку лютого в Райфайзен Банку з моїх двох карток одночасно шахраї вкрали 7751,89 грн шляхом множинних транзакцій за оплату реклами на Facebook. Після довгих розборок і перемовин 17.02. гроші повернули. 01.03 зателефонували з банку вибачилися і повідомили, що відбулася хакерська атака на платіжну систему VISA і з деяких карток вкрали гроші, запевнила, що Банком вжиито необхідних заходів. Я заспокоївся і ось знову сьогодні побачив, що з віртуальної картки вкрадено майже 6 тис грн. Зателефонував в кол-центр оператор Олександр зареєстрував заявку на спірні транзакції № 465866 і повідомив, що рішення буде прийнято протягом одного робочого дня, тобто до кінця понеділка 13.03.2023.Тобто знову запустили «по колу». Система безпеки Банку не працює. Оператор Віка сказала, що хтось з іншого пристрою зайшов в
мій мобільний додаток Банку і здійснів транзакції. Тобто Банк знову намагається зробити винним мене. Такі да, я винний…але лише у тому, що я довірив гроші РайфайзенБанку. Двічі!!! Не повторюйте моїх помилок!!! Попередню історію можна подивитися тут: https://minfin.com.ua/ua/company/aval/review/316812/
Райффайзен Банк
10 березня 2023, 13:23
Добрий день!

Ми поважаємо Вашу думку та наданий зворотній зв'язок. Ми невпинно працюємо над захистом даних, безпека наших клієнтів – найважливіший пріоритет Банку. Нам щиро прикро, що у Вас склалась така ситуація та Ви зіткнулись з можливим шахрайством. Ми прийняли Ваше звернення та менеджер взяв його під особистий контроль, після аналізу ситуації обов’язково з Вами з’єднається.

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 10 березня 2023, 18:01
Дякуємо за очікування та терпіння. Отримали інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, згідно Вашого запиту, сьогодні відбудеться повернення коштів. Ми дуже не хочемо, щоб ситуація яка виникла, негативно вплинула на Ваш настрій, а тому в якості маленького подаруночку Вам буде надіслано сертифікат. А ми в свою чергу, будемо працювати на краще та сподіваємось, що в майбутньому зможемо змінити Вашу думку.
Бережіть себе та мирного неба)
З повагою та турботою,

natashaGra
natashaGra
10 березня 2023, 14:09
Представитель банка просто отписался. Для 2го случая это слишком и похоже просто на хамство. Похоже второй раз денег могут не вернуть
SergeyNina
SergeyNina
10 березня 2023, 16:12
Фейсбук за рекламу деньги возвращает в таких случаях. Если во втором случае опять Фейсбук то деньги вернут. Но я советую сменить финансовый номер, возможно кто-то дублировал сим карту
RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
10 березня 2023, 18:01
Корисний коментар
Бережіть себе та мирного неба)
З повагою та турботою,
zig4free
zig4free
11 березня 2023, 7:28
Закрывайте счета в этой Рашнявой Шараге!

За год войны Этот бнк поднял прибыль за счет Рашни в 5 раз — или половина валового дохода всей группы банков Райфазен за счет Рашки!

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк

Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Ще раз переконався, ні в якому разі не рекомендую зберігати власні гроші в Райфайзен Банку