Мінфін - Курси валют України

Скарга

Юрій Олексій 6 березня 2023, 9:46
Доброго дня
06.01.2023р при спробі зняти кошти через банкомат, сталося аварійне відключення єлектроенергії.Кошти з рахунку списались, але банкомат їх не видав навіть після ввімкнення електрики.
Відразу на місці зателефонували у службу підтримки Райфайзен, та подали заявку про цю ситуацію.
Вже 2 місяць підтримка банку годує обіцянкими що ситуація ось-ось вирішиться, але коштів так і не повернули.
У людей були схожі ситуації,і їм кошти повертали через 2 тижні
А нас просто ігнорують.
Райффайзен Банк
6 березня 2023, 9:52

Нам дуже прикро, що з Вами сталась така ситуація, тим паче в той момент коли Ви розраховували саме на ці кошти. Вибачте за незручність та іноді техніка втомлюється і підводить не в самий вдалий момент.
Ви зробили вірно, що звернулись до Інформаційного центру для створення запиту на оскарження операції. Дуже хочемо розібратися у ситуації, прохання написати нам у приватні повідомлення свої дані (ідентифікаційний код та контактний номер телефону). Будемо вдячні.

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 6 березня 2023, 12:25
Отримали інформацію, на жаль, менеджеру не вдалось встановити з Вами зв’язок. Хочемо повідомити, що протягом сьогоднішнього дня кошти будуть зараховані на Ваш рахунок. Вдячні за звернення.
З повагою та турботою,

6 березня 2023, 10:58
RBI груп вважае що краще сплатити за ракети в рашці , ніж купити ДБЖ для банкоматів в Україні.
RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
6 березня 2023, 12:25
Корисний коментар
З повагою та турботою,
Юрій Олексій
Юрій Олексій
6 березня 2023, 19:05
Щиро Вам дякую. Кошти вже повернули.
Lolik1837
Lolik1837
6 березня 2023, 14:12
Молодцы , Райф. Проблему решили оперативно . Тут только похвалить можно . Я лично Райффом не пользуюсь , но смотрю, что стоит завести и там счёт . Хорошо работают ребята
6 березня 2023, 16:22
Обещать — не значит женится)
А в райфа , это вообще ничего не значит)

Lolik1837 — судя по вашей активности в ветке Райфа — у вас там должен быть счет и не один , а может райф по старинке (или по привычке), откаты в конвертах)))

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк