Мінфін - Курси валют України

Гроші з картки пішли в невідомому напрямку

Андрій Яковлєв 5 березня 2023, 9:03
Відкрив я собі картку Raiffeisen Fiska. Оскільки я заправляюсь на ОККО багато та майже кожного дня, то подумав, що картка стане в нагоді. І от, одного дня я вирішив поповнити собі рахунок мобільного телефону. І тут найцікавіше.

В мене на рахунку 800 грн. Поповнюючи на 200 додаток пише, що недостатньо коштів. Я телефоную оператору, вона каже, що в мене фактично на рахунком 54 грн. Я заправляюсь на ОККО і замовляю умовно 50 літрів, а різниця, яка не влізла в бак повертається назад. З іншими банками все було нормально. У Райффайзена:

1. Ми відобразили кошти на вашому рахунку, але їх там немає (Я маю посилку для вашого хлопчика, але я вам її не віддам)
2. Кошти, які повертає ОККО ми відобразили, але не зарахували.
3. Чули би ви реакцію оператора ОККО на цей відвертий брєд.
4. Треба 9 днів, щоб кошти які ми вам показуємо стали реальними коштами.
5. Оператор намагається пояснити цей відвертий цирк і сама не розуміє, що каже.
6. Райффайзен тупо не повертає кошти, показуючи, що вони є, але їх немає.

Оператори відповідають шаблонно, чому баланс відображається такий, а по факту він інший відповісти не можуть або не хочуть.

Вот прям дуже НЕ рекомендую зв’язуватися з цим банком, а особливо з Raiffeisen Fiska.

Всім бобра!
Райффайзен Банк
5 березня 2023, 9:10
Доброго дня!
Дуже прикро, що ми не змогли задовольнити Ваших потреб в обслуговуванні повною мірою. Кошти при розрахунку дійсно блокуються та Банк очікує від торгової точки запит на фактичне списання, якщо його не отримує — сума операції розблоковується з 8 на 9 календарний день. Це залежить від торгової точки також, так як нею прийнято рішення не надсилати до Банку запит на списання коштів в повній сумі і таким чином здійснити повернення.
Ми хотіли б розібратись та спробувати допомогти у вирішенні цієї ситуації, а тому просимо уточнити в особистих повідомленнях Ваші дані (ідентифікаційний код або фінансовий номер телефону) та яким саме чином Ви звертались до Банку (телефонним дзвінком, у чаті?)

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 5 березня 2023, 12:19
Отримали інформацію, щодо того, що з Вами з'єднався менеджер з обслуговування клієнтів та запит вирішено. Дякуємо Вам за звернення!

З повагою та турботою,

Андрій Яковлєв
Андрій Яковлєв
5 березня 2023, 9:24
Ви відображаєте мені одну суму, а по факту я маю іншу суму. Це питання не до торгової точки, а до вашого банку. Чому ви відображаєте баланс, якого не існує, якщо вам торгова точка не перерахувала кошти? Я би приїхав до заправки, заправився би, почав би розраховуватись, в в мене коштів немає, а на балансу є. І як би це виглядало? А якби в мене інших грошей не було, то що мені робити, розповідати поліції вашу історію про незарахування коштів, але відображення їх на вашому балансу?
RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
5 березня 2023, 12:19
Корисний коментар

З повагою та турботою,
natashaGra
natashaGra
5 березня 2023, 19:46
В банке проблемы и их никогда не решают. Это касается безопасности денег на счетах, службы поддержки, тупейших операторов, отсутствия суммы депозита в договоре. Не банк, а ужас
khvorost
khvorost
6 березня 2023, 8:53
Значит руководству так надо , в хаосе видимо легче воровать …

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк

Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Гроші з картки пішли в невідомому напрямку