Мінфін - Курси валют України

Встановити

З карти вкрали гроші

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
05holidayy 1 березня 2023, 13:09
21 лютого двома платежами зникло 27 тисяч гривень і перевелись відразу в євро пише що на аліекспрес, бачу що це не поодинокий випадок. Ні паролі ні cvv код нікому не повідомлялися і ніяких дзвінків не було. Сподіваюсь на повернення коштів і вже не довіряю цьому банку, бо кошти знаходяться в небезпеці.(((
Райффайзен Банк
Відповідь банку
1 березня 2023, 13:12
Добрий день!
Нам щиро прикро, що у Вас склалась така ситуація та Ви зіткнулись з шахрайством. Запевняємо, що Банк не проводить сумнівних списань, та не передає дані карт третім особам. Просимо, будь ласка, в першу чергу власнику рахунку звернутися в Інформаційний центр Банку 0800 500 500 або в «Чат» Райффайзен Онлайн та зафіксувати заявку на оскарження списаних сум, надалі наші фахівці будуть працювати над цим.
Хочемо зауважити, що всі списання банк здійснює згідно запитів, які надходять — і якщо в запиті на списання від сервісу (у Вашому випадку це aliexpress) було вказано всі дані Вашої картки, то ми, на жаль, не можемо «відмовити» сервісу в такому списанні.
Для більш безпечного користування карткою рекомендуємо одразу налаштовувати по картці функцію 3D Secure — за допомогою цієї функції операції в інтернеті виконуються з підтвердженням за допомогою одноразового коду, що надсилається на Ваш номер телефону, та без введення даного коду буде неможливо провести операцію.
На даний момент на цьому сайті тимчасово операції заблоковані, оскільки на сайт продовжуються хакерські атаки, відновлення операцій буде можливим, коли це стане безпечно.
Навіть уявити не можемо, які Ви переживаєте емоції проте, зробимо все можливе.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

Коментарі - 5

+
0
rivnyj
rivnyj
2 березня 2023, 1:19
#
Так само, 21 числа була спроба переказу 100UAH ,на Monodirect, мені прийшов пароль.
+
0
SergeyNina
SergeyNina
2 березня 2023, 9:56
#
Уважаемый райфайзен банк. С полным уважением что вы хоть не игнорируете проблему, но на Алиэкспресс и куче других сайтов платежи очень часто проходят без каких либо подтверждений вообще на любую сумму картой любого банка и на то что включено или выключено 3d secure и частенько и на лимит на оплату в интернете все равно при оплате. Лично я на распродаже 11.11 пытался «кинуть в неоплату» на Алиэкспресс пару плат по 6 долларов при оплате ввёл специально неверный CVV код своей карты приватбанка и оплата все равно прошла и в начале января я получил эти пакеты на укрпочте.
+
0
RaiffaizenAlex
Ответ банка
RaiffaizenAlex
3 березня 2023, 12:19
#
Добрий день!
Перш за все, дякуємо Вам за очікування відповіді.
Ми постійно аналізуємо ситуацію та дбаємо про безпеку, тому при проведенні нетипової операції код підтвердження може бути надіслано на фінансовий номер телефону.
Проте, якщо попередньо оплати на певному сервісі проводилитись та він не підтримує 3D-secure, то при введенні даних карти може відбутись оплата.
Тимчасово проведення операцій на сайті «Аliexpress"заблоковані, оскільки на сайт продовжуються хакерські атаки.
З повагою та турботою,
@RaifHelp
+
0
PeleshokYulia
PeleshokYulia
9 березня 2023, 15:29
#
04.03.23 року було списано з рахунку більше 24000 грн! Було проведено більше 43 транзакцій з конвертацією у євро!!! Коди та паролі нікому не повідомлялися. До аккаунту картка не . Поясніть як це могло статися? Чому не було зупинено , заблоковано запити при повторних транзакціях на однакову суму? Чекаю на адекватні відповіді, бо я цього так не залишу! ЧЕКАЮ НА ПОВЕРНЕННЯ ВЛАСНИХ КОШТІВ!!!
+
0
lana0210
lana0210
13 березня 2023, 22:33
#
Долбанутый банк, блокируют обычных клиентов на раз-два с деньгами на счету, а когда надо остановить мошеннические действия-они на морозе…Банк превратился в полный беспредел, и операторы там остались, видимо, такие-же
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися