Мінфін - Курси валют України

Встановити

БАНК ТА ВІЙНА

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
aviv 11 січня 2023, 11:38
Доброго дня,
Ситуація наступна: з 05.03.22 я пішов в ЗСУ, 24.04.22 наш підрозділ відправили в Донецьку область для захисту України від російської навали. Як всім відомо для військових, які знаходяться на передовій є винагорода в 100тис + зп. Винагорода надходить на карту іншого банку. Коли стало питання їхати в Донецьку обл. я всі свої карти залишив батькам, як і доступ до них, бо ніхто не знає як повернеться ситуація і можливо мені уже не доведеться знімати кошти, а всі прекрасно знають як комусь, не власнику карти забрати кошти і скільки кругів пекла потрібно пройти батькам що б доказати що у їх сина було щось в тому чи іншому банку. Кошти з зп відправлялись батькам які в свою чергу знімали їх і купляли дол. бо ситуацію всі знають в країні. В певний момент мені знадобилась певна сумма для оплати і батьки на рахунок зарахували кошти і я онлайн розрахувався. На початку січня приходить смс від аваля надайте підтвердження походження коштів бо заблокуємо рахунок. Так як в моїх умовах швидко все надати не получилось, рахунок заблокували, разом з коштами на ньому. як тільки була можливість я надав виписку з банку на який приходить зп і доказав походження всіх коштів, але Чернявська Євгенія краще знає як воно на війні і стала вимагати підтвердження що я на війні, я надав, як і пояснення ситуації, цього замало, стала вимагати підтвердження що хтось зняв ці кошти і т.д. виписки моїх рідних по картах і т.д. Якщо не помиляюсь це не законно, вимагати таке, але не мені ж судити.
Я розумію, що фінмоніторинг і т.д., але я надав всі докази походження коштів, все пояснив, а тепер кошти заблоковані, доступу до них нема, а Євгенія знаходячись в теплому кабінеті вирішила, що я відмиваю кошти і все має бути заблоковано і хтось третій повинен доказувати що знімав для кошти і т.д. Бо війна для неї не аргумент.
Сумно (((…
Райффайзен Банк
Відповідь банку
11 січня 2023, 11:42
Доброго дня!
Перш за все, дякуємо Вам за захист територіальної цілісності нашої держави!
Нам прикро, що скалалась така ситуація. Проте, ми готові розглянути її у індивідуальному порядку та за результатом надати варіанти рішення.
Для цього написали Вам у приватні повідомлення із запитом необхідних даних.
З повагою та турботою,
@RaifHelp

Коментарі - 2

+
0
natashaGra
natashaGra
11 січня 2023, 12:07
#
Даже не удивлена, в этом банке клиент 0. И наверное это не первый случай
+
0
khvorost
khvorost
16 січня 2023, 11:14
#
Якщо райф не буде «морозити» гроші, йому складніше буде платити податки на росеі, за які купуются ракети для обстрілів України, також райф запровдив на росеі пільги для тих хто воює проти України, та вбивае громодян України.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися