Кредитный лимит.
Курс валют в Райффайзен Банк
P. S. Для тех кто в комментах отвечает от имени банка- блокировка это вынужденная мера? У вас тяжёлое положение в стране и война? А у меня что??? Бабло с неба на меня посыпалось? Не жизнь, а малина и деньги теперь девать некуда?
Погоджуємось, що в наш час зручно мати суму «про запас» та не дуже приємно раптово залишитися без підстраховки.
У будь-якому випадку нам прикро, що це могло б зруйнувати Ваші плани та сподіваємося на Ваше розуміння, адже ми на щоденній основі переглядаємо величезну кількість лімітів по картам, як у меншій, так і в більшій стороні, аналізуючи фінансові зміни на рахунках наших клієнтів, так ще дуже багато факторів. Як тільки використання кредитного ліміту буде оновлено, то ми швидко надішлемо Вам про це смс.
В правилах обслуговування Банку передбачено скасування кредитного ліміту по картці (РОЗДІЛ 6. НАДАННЯ КРЕДИТІВ ⇒ Стаття 2. Умови та порядок надання Кредиту «Кредитна картка» ⇒ 2.4. Скасування Максимального та Поточного лімітів Кредиту. Тимчасове блокування Поточного ліміту Кредиту)
Для додаткової перевірки та аналізу за Вашим рахунком просимо надати в особисті Ваш ідентифікаційний код.
З повагою та турботою,
@RaifHelp