заднім числом нарахували відсотки по кредиту за період воєнного стану і списали з раніше оплаченної суми кредиту
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 10 листопада 2022, 14:39
- Полезный комментарий
Доброго дня!
Перш за все, дякуємо за очікування. Отримали інформацію, що менеджер з відділення з'єднався з Вами, провів зустріч для рішення ситуації та ви разом прийшли до спільного висновку.
Ми постійно працюємо над покращенням надання сервісу та бажаємо залишати про себе приємні думки, дякуємо за відгук та можливість розібратись в ситуації.
Курс валют в Райффайзен Банк
Дуже прикро, що ми не змогли задовольнити Ваших потреб в обслуговуванні повною мірою.
Ми відносимось з розумінням, що дуже складно здійснювати оплати за кредитами, особливо бізнес — компаніям. Банк дійсно пішов на зустріч на початку війни, надавши кредитні канікули як фізичним так і юридичним особам. Кожен банк орієнтується на власні розміри витрат та зобов’язань… Ми повинні виконати всі зобов’язання перед клієнтами, які довірили нам свої депозити, а це можливо зробити лише отримуючи доходів від кредитних продуктів.
В правилах НБУ щодо роботи банків під час війни чітко зазначено: Скасування відсотків за користування кредитними коштами не передбачено і є правомірним. Щоб розібратись саме у Вашій ситуації, просимо надати в особисті повідомлення Ваші дані, щоб ми надали правильну та розгорнуту відповідь.