Банк грабiжник
- 24 серпня 2022, 19:23
В Украине нет иностранных банков — это запрещено
украинским законодательством.
В Украине есть большое количество украинских
банков с иностранным акционерным капиталом.
Райф как раз один из них — украинский банк
с европейским акционерным капиталом.
украинским законодательством.
В Украине есть большое количество украинских
банков с иностранным акционерным капиталом.
Райф как раз один из них — украинский банк
с европейским акционерным капиталом.
Яка пiдстава?:?:??На весь всесвіт ставлю питання, на підставі чого? Запитання, нащадки Шейлока, дайте відповідь мені.
Є закон президента України та відповідь Мінфіну. Що ти твориш райфайзен?
Є закон президента України та відповідь Мінфіну. Що ти твориш райфайзен?
- 24 серпня 2022, 22:22
SAR1
"Є закон президента України
та позитивна відповідь від Мінфіну,
але позиція банку вища за закон і президента України"
Можете озвучить номер и дату либо указа президента
либо закона, принятого депутатами ВРУ, на который
вы так активно ссылаетесь без указания названия
и даты принятия…
"Є закон президента України
та позитивна відповідь від Мінфіну,
але позиція банку вища за закон і президента України"
Можете озвучить номер и дату либо указа президента
либо закона, принятого депутатами ВРУ, на который
вы так активно ссылаетесь без указания названия
и даты принятия…
Навіщо мені щось озвучувати, людині яку я не знаю. Тим більше, що ми вже спілкувалися. Активність помітна, але кпд і компетентність поверхнева, це помітно. Для кого адресований мій текст, він усе розуміє. Все мною описане, відповіда дійсності.
- 28 серпня 2022, 8:00
SAR1
Вы ссылайтесь на какие-то законы, согласно которых банки вам чем-то обязаны, но стесняйтесь озвучить названия этих законов неизвестным вам людям.
Может поэтому сотрудники Райфа не делают то, о чем вы их просите, ведь им просто неизвестен закон, на который вы так активно ссылайтесь…
Возможно и другим клиентам банков было бы полезно ознакомиться с законом, информацию о котором вы скрываете…
- SergeyNina
- 24 серпня 2022, 23:51
Ты больной? Зачем ты помогаешь армии если у тебя проблемная ипотека. Не можешь платить проси реструктуризациию. Нет тебя скорее всего не выгонят с квартиры так как её продать по цене даже в 1000 долларов квадрат проблема. 280 долларов это около 11 000 гривен, попроси банк разбить на два платежа если трудно заплатить за один раз.
- 24 серпня 2022, 23:57
На форуме Минфина и в ветке отзывов о банках,
можно писать любые тексты, даже не соответствующие
- RaiffaizenAlex
- 1 вересня 2022, 14:10
- Корисний коментар
Доброго дня.
В першу чергу хотіли подякувати за очікування. Написали Вам в особисті та дублюємо тут в коментарях.
На разі Ваше питання знаходиться в стадії рішення. Маємо інформацію, що з Вами зв’язувались наші менеджери з кредитного відділу та разом дійшли до альтернативи вирішення ситуації.
Питання взято на індивідуальний контроль керівництвом та після проведення додаткового аналізу Вас буде обов’язково проінформовано, просимо очікувати.
Курс валют в Райффайзен Банк
У нас єдине житло, але в понеділок мені зателефонував представник авалю та повідомив, що якщо ми не заплатимо долари- ваше житло банк забирає. наш борг 280дол. Більшу частину своїх коштів ми направляємо на допомогу воїнам проти рашистів. А ти аваль фінансуєш рашистів.
Твоя мета пограбувати мене та мою сім'ю, ти хочеш вигнати мене та моїх дітей на вулицю за борг у 280 доларів. Я живу в Україні, це моя Батьківщина, а ти прийшлий Шейлок, який найняв волоцюг, щоб нас грабувати.
Де твій офіс та директор? Як з тобою спілкуватися. Хто пробував спілкуватися з цим угрупованням без директора та головного офісу? Точніше він є, але десь далеко в хащах.
Українські банки мають офіси у Києві, столиці України!
Ми проаналізували Ваші попередні звернення з питання можливості перерахування валютного кредиту у національну валюту. На жаль, ми не можемо надати такої послуги, про що неодноразово інформували Вас. Сподіваємось на Ваше розуміння.