Банк грабiжник
Курс валют в Райффайзен Банк
У нас єдине житло, але в понеділок мені зателефонував представник авалю та повідомив, що якщо ми не заплатимо долари- ваше житло банк забирає. наш борг 280дол. Більшу частину своїх коштів ми направляємо на допомогу воїнам проти рашистів. А ти аваль фінансуєш рашистів.
Твоя мета пограбувати мене та мою сім'ю, ти хочеш вигнати мене та моїх дітей на вулицю за борг у 280 доларів. Я живу в Україні, це моя Батьківщина, а ти прийшлий Шейлок, який найняв волоцюг, щоб нас грабувати.
Де твій офіс та директор? Як з тобою спілкуватися. Хто пробував спілкуватися з цим угрупованням без директора та головного офісу? Точніше він є, але десь далеко в хащах.
Українські банки мають офіси у Києві, столиці України!
Ми проаналізували Ваші попередні звернення з питання можливості перерахування валютного кредиту у національну валюту. На жаль, ми не можемо надати такої послуги, про що неодноразово інформували Вас. Сподіваємось на Ваше розуміння.
З повагою та турботою,
@RaifHelp
В першу чергу хотіли подякувати за очікування. Написали Вам в особисті та дублюємо тут в коментарях.
На разі Ваше питання знаходиться в стадії рішення. Маємо інформацію, що з Вами зв’язувались наші менеджери з кредитного відділу та разом дійшли до альтернативи вирішення ситуації.
Питання взято на індивідуальний контроль керівництвом та після проведення додаткового аналізу Вас буде обов’язково проінформовано, просимо очікувати.
З повагою та турботою,
@RaifHelp