Мінфін - Курси валют України

Встановити

Шекспир все знав…

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
SAR1 19 червня 2022, 11:12
Відділення за адресою: Київ, бул. Лесі Українки, 28-А
Шановний мінфін!
Поясніть як таке може бути, у нашій рідній Україні немає управи на це угруповання. Організація зі своїми законами та правилами. Ми громадяни своєї країни не можемо досягти правди. Мій доларовий кредит зобов’язані перевести на гривневий. Банк не може обґрунтувати свою відмову. Вкотре відписується.
Як Шекспірівський персонаж Шейлок, аваль із кровожерливою наполегливістю вимагає м’яса.
Скільки зла для людей України «авль» зробив з 2005 року, коли втягнув мільйони українців у доларові кредити. Скільки сімей ти зруйнував і занапастив людей? Залишив без майна? Покажи свою статистику. І зараз під час війни не може угумувати свою жагу крові та м’яса. Де ти, європейський банк, у Європі, береш такі відсотки за кредити? 14% у доларах? Якщо страховку не зробив, до речі, вимагають робити у їх підконтрольних страхових, то відразу 18%.
Ти банк, який вбиває Українців. Ти банк аваль який заради грошей працюєш на країну агресора, тому що, з того боку теж кров та м’ясо.
Цей банк Аваль не рекомендую, тому що вас затягнуть у кабалу, зроблять нерви і вип’ють вашу кров з посмішкою.
Пане президент, будь ласка, зверніть увагу на цю установу. Сотні тисяч українців просто в безсиллі махнули на цю проблему, бо це надустанова, яка ігнорує ваші укази та на свій розсуд запроваджують закони.
Райффайзен Банк
Відповідь банку
19 червня 2022, 11:21
Доброго дня.
Дуже прикро, що ми не змогли задовольнити Ваших потреб в обслуговуванні повною мірою.
Щодо валютних кредитів — хочемо зауважити, що Національний Банк України заборонив переведення валютних кредитів у гривневі для усіх позичальників, окрім фінустанов, постановою №102 від 20 травня.
Відсоткові ставки по продуктам відповідають економічній ситуації в країні. У випадку, якщо у Вас наявні труднощі з погашенням заборгованості, Ви можете подати заявку на кредитні канікули на офіційному сайті банку, проте хочемо зауважити, що кредитні канікули — це не скасування відсотків, і не прощення боргу, а тимчасове відтермінування платежів, яке може призвести до збільшення фінансового навантаження в майбутньому.
Райффайзен Банк Україна є частиною міжнародної банківської групи RBI, яка засудила війну в Україні з перших днів. Керівництво групи заявило, що переглядає свою присутність у Росії. Всі банки групи працюють у відповідності до місцевого та міжнародного законодавства щодо санкцій.
З повагою та турботою,
@RaifHelp

Коментарі - 1

+
+15
Jokets
Jokets
21 червня 2022, 7:07
#
А вас силой заставляли брать валютный кредит или что? Надо было брать в гривнах, но сами себе яму выкопали упали и теперь кричите
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися