Открытие карточки
- RaiffaizenAlex
- 15 червня 2022, 17:36
- Корисний коментар
Доброго дня!
В результаті аналізу було виявлено, що відкриття рахунку було здійснено згідно запиту на зарахування переказу. Технічно зарахувати переказ коштів системи WesternUnion ми можемо лише на поточний (не картковий) рахунок, тому, по причині відсутності у Вас рахунку відповідного типу, для зарахування коштів в процесі виконання запиту такий рахунок було відкрито.
Курс валют в Райффайзен Банк
Для можливості проведення аналізу ситуації просимо написати нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код.