Ужасная тех. техподдержку и в целом банк
- Людмила Храмцова
- 25 травня 2022, 18:10
Опять банк просто не удосужился даже ответить по человечески, а просто скопировал стандартное сообщения, и вставил сюда, то есть копипаст. Запомните люди каждый раз когда у вас возникнит проблема с банком, любая, вас так же буду кормить стандартными сообщения по типу этого и никто в вашем вопросе разбираться не будет. Это ответ лишний раз доказывает что вы никому не нужны, не как человек ни как клиент банка. Ни держите деньги на счетах в таких банка, моё субьективное мнение.
Курс валют в Райффайзен Банк
Ми розуміємо, що ці кошти не були б для Вас зайвими, тим паче у такий складний час. Проте хочемо звернути Вашу увагу, що дані виплати надаються Міністерством Економіки, а не самим Банком. Наразі дійсно, такі ситуації можуть траплятися у зв'язку з тим, що Міністерству не вистачило фінансування. Зараз це питання знаходиться на розгляді, потрібно очікувати, подібних звернень наразі дуже багато, але до Банку кошти не надходили. Інформацію щодо термінів отримання коштів від Міністерства банки не отримують.
Банк зараховує кошти день в день, не пізніше наступного дня після отримання коштів, якщо кошти надійшли в операційний час Банку.
Щодо курсів, прохання написати нам в особисті повідомлення Ваш ідентифікаційний код — ми перевіримо інформацію по зарахуванню.
З повагою та турботою,
@RaifHelp