Самый хитровж,ренный банк
- СЕРГЕЙ харьков
- 29 квітня 2022, 13:20
Говори всем чтоб бежали с этого банка…им не война, а мать родная!!! мало им все…таже ситуация
Тоже самое . Попросили написать идентификационный код , результата ноль . SMS — отписка . Кому война , кому нажива . Если есть возможность , уходи сам из банка и приложи . по возможности , усилия , чтобы и другие ушли из него , а также не пришли (Соцсети, СМИ). У нас зарплатные карты в этом банке , счета предприятия (Предприятие крупное), буду настаивать , чтобы перешли в другой банк .
- Anton Samarin
- 10 травня 2022, 10:39
Ситуація 1 в 1. ФОП, всі рахунки тут, купа додаткових страхових договорів. Я продовжував платити до останнього, кредитними канікулами не користався. Ліміт заблокували. Два місяці писав листи, ходив до відділення, дзвонив на гарячу лінію — всюди одне і те саме. «У Вас є в договорі пункт, що банк може самостійно і без попереднього сповіщення клієнта, змінювати статус кредитного ліміту.» На питання, а невже у банку все так погано, що керівництво вирішило скористатись цим пунктом, кажуть «така ситуація у країні». Тобто у них ситуація, а у нас наче немає. Припинив платити — вчора вже дзвонили, намагались погрожувати. Банк просто перетворився на швидкозайм.З цього місяця переношу свої рахунки до іншого банку.
Курс валют в Райффайзен Банк
Прохання написати нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код для перевірки інформації.
З повагою та турботою,
@RaifHelp