Мінфін - Курси валют України

Встановити

Схемы как банк обдирает людей

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
OLEKSANDR SEIDAMETOV 30 березня 2022, 19:51
Банк после 24 числа закрыл все кредитные лимиты, даже у тех кто не выходил из льготного периода, загнав карты в минус. Затем дал кредитные каникулы на 1 мес., а спустя месяц начислил проценты и выписал ежемесячный платеж. При этом не возвращая кредитный лимит. А по договору кредитом наличными вообще сделал 2-е списание, ну точнее с текущего счета деньги списал, а на карточном счете сделал заморозку средств на туже сумму, тем самым выведя дебетовую карту в минус. Мало того что в их тех. поддержку не дозвониться, но даже когда ты до них дозваниваешься они отвечают, что эта техническая проблема и они ее решат когда смогут. А не хочет ли банк заплатить проценты за такой «hold»??? (Кстати так как это «Hold» он в выписке не отображается, просто минус на карте, магия не так ли?) Или в целом пойти зарабатывать деньги только в стране агрессоре, которой они даже swift обеспечивают. Возникает вопрос, а нужен ли такой банк со схемами напоминающими мошенничество???
https://www.raiffeisen.ru/ тут можно посмотреть список услуг банка в РФ.
Райффайзен Банк
Відповідь банку
31 березня 2022, 8:35
Доброго дня! У зв'язку із поточною ситуацією у країні Банком було прийнято рішення про обмеження використання кредитного ліміту. При цьому, ми запропонували послугу кредитних канікул, згідно якої передбачено скасування обов'язку внесення планового платежу у березні як за кредитною картою, так і за кредитом готівкою. При підкюченні послуги за споживчим кредитом передбачено: 1) зміщення платежу на 1 календарний місяц з подовженням терміну кредиту на 2 місяці; 2)Сума несплачених відсотків додається до тіла кредиту.
Нарахування відсотків відбувається у стандартному режимі.
Погашення платежу за кредитом готівкою може відбуватись автоматично з карткового рахунку. Резервація відбувається за 5 календарних днів від дати погашення. За відсутності на балансі необхідної суми для списання платежу може буди відображено від'ємний залишок, проте нарахування відсотків за таку резервацію відсутньо.
Райффайзен Банк Україна не працює в Росії. Також ми припинили відносини з клієнтами та грошима, що мають російське чи білоруське походження.
Райффайзен Банк Україна є частиною міжнародної банківської групи RBI, яка засудила війну в Україні з перших днів. Керівництво групи заявило, що переглядає свою присутність у Росії. На жаль, заважаючи на специфіку банківської галузі, для банків практично неможливо припинити роботу в будь-якій країні в короткостроковій перспективі через складне банківське регулювання

Коментарі - 2

+
0
l2x8
l2x8
30 березня 2022, 21:03
#
Животные
+
+15
OLEKSANDR SEIDAMETOV
OLEKSANDR SEIDAMETOV
14 квітня 2022, 14:58
#
Если вы снимаете кредитный лимит с карты ссылаясь на военное положения (форс мажор), то в таком случае и не начисляйте проценты на карты где вы сняли кредитный лимит ссылаясь на тот же форс мажор. А так вы просто обдираете граждан на проценты. В данной ситуации вы не надежный финансовый партнер и наживаетесь на гражданах!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися