Отношение к клиенту оставляет желать лучшего

Відділення за адресою: Чернігів, пр-т Перемоги, 21
Придя в банк обменять некую сумму долларов, кассир явно наврала что нет гривен в кассе (в главном отделении в городе, ага), это было явно заметно по лицу. Дело было около 18:00 вечера, и курс следующего дня был уже известен. Я не знаю, или кассиры левачат с перекупами, или банк просто дает команду не менять, но в обоих случаях это мерзко. И да, на следующий день у них курс продажи уже был ниже на 30 коп.
Про то что клиентов закрывают в стеклянном коридоре у входа, якобы у них перерыв, это так же недопустимо.
Райффайзен Банк
Доброго дня.
Для можливості аналізу Вашого питання, на жаль, не вистачає даних. Напишіть, будь ласка, Ваш ідентифікаційний код, ПІБ для перевірки в особистих повідомленнях.
З повагою та турботою,
@RaifHelp

16 лютого 2022, 10:06
Доброго дня.
Для можливості аналізу Вашого питання, на жаль, не вистачає даних. Напишіть, будь ласка, Ваш ідентифікаційний код, ПІБ для перевірки в особистих повідомленнях.
З повагою та турботою,
@RaifHelp
smirosh
smirosh
16 лютого 2022, 11:11
Навіщо?
я не є клієнт банку, не представлявся.
це було вчора, близько 18:00 вечора, зайшов обміняти валюту бо там був вигідний для мене курс, а кассир в цьому відмовив, мовляв у них гривні нема.
16 лютого 2022, 16:52
Дякуємо Вам за очікування. У ході аналізу ситуації було виявлено, що каса у відділенні за адресою: м. Чернігів, пр. Перемоги, 21 працює з 09:00 до 17:30. Зокрема, вчора 15.02.22 вільна валюта для проведення обміну була доступна та клієнтам не відмовляли у проведенні операцій. Сам курс валют оновлюється кожного дня спираючись на дані Національного Банку України.
Нам дуже прикро, що у Вас слалось негативне враження, проте ми щоденно працюємо над покращенням сервісу та сподіваємось, що у майбутньому зможемо змінити Вашу думку на краще

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк

Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Отношение к клиенту оставляет желать лучшего