Мошенник 4149 5100 9934 3412 Александр

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Kirriilll
Здравствуйте, друзья. Хочу Вам сообщить, что этот 4149 5100 9934 3412 Александр является мошенником. После перевода денег кормит обещаниями, что отправит товар, а потом блокирует и удаляет всю переписку и свою информацию. Удалось сохранить номер его карты. Будьте осторожны…
Райффайзен Банк
Доброго вечора! Для того, щоб ми мали можливість зафіксувати інформацію, передати її до уповноваженого підрозділу та в подальшому вжити відповідні заходи, просимо Вас повідомити ( можна в особистих повідомленнях) дату та суму переказу, який Ви здійснили на картку, та своє прізвище та ім'я.
З повагою та турботою,
@RaifHelp

mariamaria
mariamaria
17 вересня 2022, 12:50
5168 8727 7444 8038 Міхунов Сергій шахрай на ОЛХ, узяв предоплату коштів на картку,але ліків так і не привіз! Народився в Донецьку, наразі мешкає у Львові з дружиною Оксаною Семеніною, за адресою Білоцерківська 2а кВ 3!
Володимир Божеску
Володимир Божеску
30 жовтня 2023, 22:57
Доброго вечора, хочу повідомити про шахрайство було оголошення в ОЛХ на ім'я Олександр Онуфрієнко узгодили з ним що відправлю передоплату 300грвень і він відправить посилку так і не відправив каже що пізніше ітд сьогодні другий день заблокував в олх оголошення ,деактевував розміщений товар в олх номер його карти 4149510099077414, його мобільний номер 0985143966, гроші відправи йому о 12:54 надіюсь ви зможете повернути мені гроші, маю всі необхідні скріншоти
Валерий Зеленый
Валерий Зеленый