Райф и Booking
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 9 вересня 2021, 17:32
- Корисний коментар
Доброго дня, дякуємо за тривале очікування та приносимо вибачення за цю ситуацію.
Надаємо деталі акції:
1) кешбек буде від 4% (мінімально) до 10% (максимально. Залежить він від готелю, сезону бронювання і інших нюансів. На жаль, не маємо можливості наперед визначити величину кешбеку, який надійде;
2) Максимальної суми по кешбеку немає;
3) Повинно бути онлайн-бронювання через booking.com, при розрахунку карткою в готелі кешбек по даній акції нарахований не буде;
4) Стосовно карткою, Ви можете розрахуватись будь-якою карткою. Головне, щоб вона була від нашого Банку.
З повагою та турботою,
@RaifHelp
Курс валют в Райффайзен Банк
28.08.2021 Вы разместили у себя на сайте инфо об акции с Букингом
Но спустя неделю — я так и не смог получить детальную инфо по данной акции ни у своего персонального менеджера, ни в кол центре…
У меня след вопросы:
1) Вы пишите, что Кэшбек до 10% — это чего зависит данный размер?
До 10% — єто и 1%, и 2% и 3%, и 5%.
Как понять более точно и от чего это зависит
2) Есть ли максимальный размер Кешбека — поскольку 10% от 5000 грн и 50 000 грн — это разные суммы.
3) «Рассчитайтесь за бронирование картой от Райфа» — это НУЖНО сделать в приложении Букинга или можно через Терминал при заселении в гостиницу?
4) Есть ли ньюансы — оплата идет валютной картой или гривневой.
Буду признателен за ответы и предоставление инфо по акциям Вашим менеджером, когда Вы что-то запускаете.
Стосовно даної акції уточнимо всю інформацію і пропишемо в додатковому повідомленні, також просимо написати в особисті повідомлення номер телефону з якого Ви звертались в Інформаційний центр.
З повагою та турботою,
@RaifHelp