банк ворует при помощи комиссии
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 16 березня 2021, 19:09
- Корисний коментар
Доброго вечора!
В якості виключення Банком повернена комісія, сплачена за платежі, які не надійшли отримувачу. При цьому, звертаємо Вашу увагу, що вірність та актуальність реквізитів платник уточнює самостійно у отримувача, Банк не володіє такою інформацією та не несе відповідальності у разі відправлення Вами платежів за неточними реквізитами.
@RaifHelp
Ахах, что указано в дополнительных условиях при отправке платежа.
Случаем не написано что реквизиты платежа я проверил и подтверждаю?
Так какая вам услуга не указана?)
Это ваши проблемы если вы не знаете реквизиты, а не банка. Банку все равно. Ну лайхфак по возврату комиссии шикарен. В случае моих ошибок хоть на комиссии тут секономлю и мне банк нахаляву их вернет.
Обожаю минфин).
Случаем не написано что реквизиты платежа я проверил и подтверждаю?
Так какая вам услуга не указана?)
Обожаю минфин).
Курс валют в Райффайзен Банк