Банк продовжує красти кошти з пенсійної картки
1 — комісія була повернута нее в повному обсязі
2- жодним чином мене не було проінформовано про зміну тарифного плану - я це вде не одноразово вам вказував. Те що ви надсилали кудись повідомлення не означає що я його отримав. Ви повідомили мене письмово? Листом? Електроннім листом? Чи можливо індивідуально ваш працівник банку набрав та повідомив? Чи він набирає тілько коли про кредит потрібо розказати? Банк самовільно змінює тарифи і коли захоче.
Ваш менеджер повідомив що комісія більш списуватися не буде, він мабуть мав на увазі в тому місяці? Чи я також мав це уточнити чи запросити письмове підтвердження у вашого працівника?
Курс валют в Райффайзен Банк
EUR | 43 | 43.9 |
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp