зняття готівки без відому при нольовому балансі.

Проблема вирішена
vittj
27.05.2020 року з мого соціального рахунку було списання коштів в сумі 1200 грн без мого відома і підтверження, хоча на рахунку було всього 6 грн, ці кошти пішли в мінус, звернувшись на гарячу лінію банку мені відповіли що це якийсь збій в системі і скоро все владнається, сьогодні 29.05.2020 року зайшовши в свій кабінет я побачила що сума збільшилась ше раз так як було. Чому банк дозволяє проводити такі операціі при нольовому балнсі також без підтверження??
Райффайзен Банк
Доброго дня.
Технічний збій, внаслідок якого здійснено подвійне блокування, усунено. Також, здійснюється розгляд Вашої заявки про спірне списання. При прийнятті рішення, Вам буде надіслано смс-повідомлення.
Сподіваємось на розуміння.
Полезный комментарий
RaiffaizenHanna 29 травня 2020, 13:54
Доброго дня.
Ми обов'язково розберемося в ситуації, якщо повідомите додаткові дані: ПІБ та ідентифікаційний номер в особистому повідомлені (натисніть на «відправити особисте повідомлення банку» знизу даної відповіді).

RaiffaizenHanna
RaiffaizenHanna
29 травня 2020, 13:54
Корисний коментар
11 липня 2020, 0:29
Дякую вам за вирішення проблеми,  чесно кажучи вже навіть і не очікувала повернення коштів назад,  але кошти все ж таки повернули.

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк

Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / зняття готівки без відому при нольовому балансі.