Мінфін - Курси валют України

Встановити

Перестать быть клиентом

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
odisseysparta 1 березня 2020, 15:34
Подскажите, как правильно расторгнуть все отношения с банком (перестать быть клиентом), при условии, что задолжености и открытых счетов нету, какая заява предусмотрена? Либо же документ, который подтверждает, что нет каких-либо обьязательств перед банком. Есть претензии по этому поводу, так как понятно, что банк не хочет терять клиентов, и на мой вопрос сотрутники банка отвечали что «некак» или «такого не существует», но это же тогда рабство получается, такие «пожизненные отношения» были б нарушением конституционных прав! Если банк не хочет рассторгнуть отношения за согласование сторон, то может стоит привлечь в судовом порядке и сделать слушанье показательным с привлечением НБУ, СМИ и УБЭП, а сам иск подать за нарушением пунктов договора самим банком (которые действительно были), имея доказательсва и свидетелей, которые подтвердят это, и требовать возврата всех начисленных процентов, так как пункты договора были нарушены самим банком? Не имея задолженностей перед банком, разве я не вправе требовать у банка документ который это подтверждает? ( и я имею ввиду не по каждому кредиту или счёту, а полную). Почему по хорошему и по честному банк не хочет? Спасибо
Райффайзен Банк
Відповідь банку
2 березня 2020, 15:22
Доброго дня, шановний Сергію Юрійовичу!
Договір може бути розірваний за згодою Сторін, за ініціативою однієї з Сторін або у випадках, передбачених законодавством України.
У відповідності до п. 3.2 Правил банківського обслуговування в Банку, після закриття всіх рахунків (у тому числі, вкладних) та повного погашення заборгованості перед Банком, Клієнт має право ініціювати розірвання Договору шляхом звернення у відділення Банку з відповідною письмовою заявою. Після отримання Банком заяви Клієнта про розірвання Договору, Банк перевіряє факт закриття всіх відкритих Клієнту рахунків (у тому числі, Вкладних), а також відсутність заборгованості перед Банком, у тому числі погашення кредиту та процентів за користування Кредитом (у разі його надання). Банк має право відмовити Клієнту у прийманні заяви про розірвання Договору у разі наявності будь-якої непогашеної Клієнтом заборгованості перед Банком, а також у разі, якщо з дня подання Клієнтом повідомлення (заяви) про закриття карткового рахунку не минуло дев’яносто календарних днів.
Договір вважатиметься розірваним в дату приймання Банком заяви Клієнта про розірвання Договору.
З повагою, АТ «Райффайзен Банк Аваль»

Коментарі - 2

+
0
Serb81
Serb81
1 березня 2020, 17:21
#
Стаття 3. Розірвання Договору
3.2.Після закриття всіх Рахунків (у тому числі, Вкладних) та повного погашення заборгованості перед Банком, Клієнт має право ініціювати розірвання Договору шляхом звернення у відділення Банку з відповідною письмовою заявою. Після отримання Банком заяви Клієнта про розірвання Договору, Банк перевіряє факт закриття всіх відкритих Клієнту Рахунків (у тому числі, Вкладних), а також відсутність заборгованості перед Банком, у тому числі погашення Кредиту та процентів за користування Кредитом (у разі його надання). Банк має право відмовити Клієнту у прийманні заяви про розірвання Договору у разі наявності будь-якої непогашеної Клієнтом заборгованості перед Банком, а також у разі, якщо з дня подання Клієнтом повідомлення (заяви) про закриття Карткового рахунку не минуло дев’яносто календарних днів (підпункт 8.1.3. пункту 8.1. Статті 8 Розділу 2 Правил). Договір вважатиметься розірваним в дату приймання Банком заяви Клієнта про розірвання Договору.
+
0
odisseysparta
odisseysparta
2 березня 2020, 18:11
#
Какой официальный документ,справку или ответ на запрос, может предоставить банк клиенту,после расторжения договора или при расторжении, в потверждение всего вышеперечисленого?Ато в банке меня заверяли,что такого несуществует, это действительно так, просто на словах скажут и иди домой?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Райффайзен Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 45 45.63
USD 41 41.35
Всі курси банку

Курс валют в Райффайзен Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 45 45.63
USD 41 41.35
Всі курси банку