Мінфін - Курси валют України

Встановити

Процесс снятия валюты с текущего счета занял больше недели и все еще не зкончен

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
driveua 17 лютого 2020, 12:07
Нужно было снять валюту с валютного счета в Авале, худшего качества обслуживания я еще не втречал. Жаль что нет отрицательного рейтинга.
По порядку:
1. Пришел Свифт платеж на счет в этом банке. Оказывается что снять валюту с текущего счета физлица НЕЛЬЗЯ с паспортом. Валюту НЕ ВЫДАЮТ БЕЗ КАРТЫ по паспорту. Нонсенс, но пришлось заказать новую карту, так как старая затерялась. Стоимость примерно 180 грн. Занимает процесс неделю.
2. Через неделю забрал карту — в кассе нету валюты :) Пришлось заказать на другой день… банк в выходные не работает, а это еще 2 дня
3. Пришел в назначенный день с картой — НЕЛЬЗЯ СНЯТЬ БЕЗ ПАСПОРТА. Другие документы подтверждающие личность (пенсионное удостоверение) не подходят…
ИТОГ: деньги еще не сняты, уже вторая неделя пошла

ПС: Свифт платеж — вообще отдельная тема в этом банке: смс или имейл что платеж зачислен — это не про Аваль. Хорошо что документы по свифту были и получилось дозвонится.

Обходите этот банк стороной
Райффайзен Банк
Відповідь банку
17 лютого 2020, 18:20
Доброго дня.
Зняти готівку з поточного валютного рахунку можна у касі Банку за наявності договору, паспорту та ідентифікаційного коду.
З валютного карткового рахунку зняти готівку без наявності активної картки – неможливо. Вартість картки залежить від пакету послуг, яким користується клієнт та становить від 185 грн. Тривалість виготовлення нової іменної картки — 10 робочих днів.
У разі, втрати, пошкодження, крадіжки основної картки, можна отримати миттєву картку до рахунку під час візиту до відділення Банку.
Для замовлення готівки (якщо сума становить до 5000 дол. США (в еквіваленті) клієнт має звернутися до відділення Банку за два робочі дні до запланованої дати зняття коштів.
Sms-інформування про зарахування коштів здійснюється у разі, якщо клієнтом підключено послугу М- банкінгу до карткового рахунку.
З повагою, АТ «Райффайзен Банк Аваль»

Коментарі - 2

+
0
driveua
driveua
17 лютого 2020, 20:44
#
Дякую за ваш коментар.

1) «Зняти готівку з поточного валютного рахунку можна у касі Банку за наявності договору, паспорту та ідентифікаційного коду.» - Брехня, ви нижче пишете: «З валютного карткового рахунку зняти готівку без наявності активної картки – неможливо». Отже, не маючи при собі катки, - неможливо зняти готвку. Незалежно від того чи є паспорт, код і договір.

2) Для того щоб зняти готівку у валюті - потрібно 2 рази прийти в банк і витратит мінімум 2 робочих дні; Дякую Вам за «зручну» послугу видачі валютної готівки в кассі.

3) Про чудову послугу М-банкінгу тут є достатньо написано, і вона була активна, але я тут не по це пишу.

4) Зняти в касі готівку (попердньо замовивши її) НЕМОЖЛИВО маючи робочу картку але не маючи при собі без оригінала паспорта та ідентифікаційного коду. Зауважу, інший документ з фотографією не підходить

Представник АТ «Райффайзен Банк Аваль», прокоментуйте 4-й пункт.
Особливо цікавить для чого потрібен паспорт при знятті валюти з карткового рахунку в кассі банку використовуючи банківську картку? Адже знімаючи валюту в кассі я проводжу карткою по терміналу та вводжу пін код (наскільки мені відомо саме ця дія і є ідентифікацією власника карткового рахунку).  Дайте відповідь по суті
+
0
driveua
driveua
17 лютого 2020, 21:00
#
Доречі, у відділі що ослуговує карткові рахунки мені сказали що отримати миттєву картку до валютного рахунку НЕ можна.
Представник АТ «Райффайзен Банк Аваль», можете прокоментувати?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Процесс снятия валюты с текущего счета занял больше недели и все еще не зкончен