Мінфін - Курси валют України

Встановити

Не понимаю как у этого банка большой рейтинг

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Tayanna 17 листопада 2019, 9:11
Получила карту на работе как зарплатную.Начнем по порядку:
-Оформляли 2 недели. Ну то ещё пол беды т.к. раньше зп все равно бы не получила.
— как получила ее на руки специально позвонила оператору и спросила о условиияхз использования. После 10 минут прослушивания мелодии наконец-то соединили с оператором. На вопрос «у меня будет ли что то сниматься если я буду снимать в банкомате другого банка. Сказал, что только по тарифам того банка. Ок. Залезла в ПриватБанка, там пишут комиссия 0%. Ну отлично начала снимать. ОКАЗЫВАЕТСЯ что сотрудник не компетентен а этом вопросе и о комиссии самого Райффайзена в 1,5%. ПОЛТОРААААА ( при том что в большей части банком максимум 1%)он умолчал как и то что ещё +5грн просто так снимается каждый раз. Я потеряла кучу денег!
— качество карточек наихудшее, она гнется как
Лист бумаги.!
Хорошо быть вторым в списке по активам, коль так безпардонно можно грабить своих клиентов!
Банкоматов мало, в районе где проживаю их нет. За любой чих дерут деньги
Райффайзен Банк
Відповідь банку
19 листопада 2019, 15:30
Доброго дня!
По-перше, інформуємо, що зазначеної Вами інформації недостатньо для проведення перевірки якості наданої консультації оператором Інформаційного центру. У разі повідомлення дати дзвінка та номеру, з якого було здійснено дзвінок на info@aval.ua, уповноваженим підрозділом Банку буде проведено відповідну перевірку та надано коментарі відносно якості наданої консультації (у тексті просимо додатково зазначити, що інформація надається до запиту на сайті Мінфіну від 17.11.2019).
Додатково, слід зазначити, що існують різні тарифні моделі для зарплатних карткових рахунків, які передбачають як комісію за зняття готівки в банкоматах інших банків на території України у розмірі 1,5% + 5 грн. так і безкоштовне зняття коштів. Діючі Тарифи розміщені на офіційному сайті Банку, за посиланням: https://www.aval.ua/documents/privatnim-osobam-ta-premium-klientam/tarifi-na-obslugovuvannya.
Окремо, слід повідомити, що пластик з якого виготовляються картки Клієнтам Банку відповідає вимогам міжнародних стандартів. Так, картки Банку мають якісну поверхню, стійкість до згинання, термостійкість, стійкість до ультрафіолетових і рентгенівських променів. Крім того, електромагнітна сумісність дозволяє тривале зберігання карток поруч з іншими картками.
Ми щиро шкодуємо, що ситуація вплинула на Вашу думку про якість обслуговування в нашому Банку. Ми цінуємо кожного Клієнта і намагаємося створити найбільш комфортні умови обслуговування.
З повагою, АТ «Райффайзен Банк Аваль»

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Не понимаю как у этого банка большой рейтинг