Мінфін - Курси валют України

Встановити

УВАГА!!!Це самий найгірший банк в Україні!!!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
lyubasha29 13 березня 2019, 0:31
У 2016 році прийшлося взяти кредит.Проплачую кожен місяць без затримок по графіку платежів, але ж вже не один рік пройшов, а сума кредиту все не зменшується.Тупо стоїть на місці і розумію, що гроші кожен місяць нагло списують на процент, навіть не половину а тупо все.Я в шоці!!! Я вже це терпіла, але остаточно мене довело їхнє свинство.Останньою краплею стало те, що тиждень назад я перевела на поточний рахунок по кредиту усю суму і думала Слава Богу погасила! Але ж ні їм все мало! На моєму сайті до сих пір пишуть наступний платіж слідуйчий місяць… Так і це правда… Так, як я зараз за кордоном вирішила запитать на сайті чого так.Мені сказали, що кредит я не можу погасить без письмової заяви у самому відділенні банку.А ви там часом не А.У.Л.!!! Розводять на ровному місці.Мені прийдеться платить ще декілька місяців ізза того, що їм важко зарахувати кошти без моєї заяви.Головне те, що кредитний борг не зміниться.!!! Пишу їм що я не можу приїхати, що я за кордоном, щоб допомогли офформити заяву онлай на сайті.Алеж співробітникам банку начхати.Навіть прогнозований графік проплат вони мені не можуть сказати, тим паче що він розписаний на сайті, більше того він роздрукований у договорі.Не вірте їм.Всі закони зроблені під них.Але я цього так не залишу.Тепер тільки через суд! По іншому до них не доходить! ШАХРАЇ!!!
Райффайзен Банк
Відповідь банку
13 березня 2019, 16:17
Доброго дня, Любове Володимирівно!
Умови погашення планових платежів, нарахування процентів та інші умови викладено Банком у кредитному договорі, один з примірників якого видається Клієнту при підписанні договору та отриманні кредитних коштів. У разі погашення кредиту своєчасно, нарахування процентів здійснюється відповідно до Графіку погашення, який видається Клієнту разом з кредитним договором. Переглядати нарахування процентів, пені (у разі несвоєчасного погашення заборгованості), здійснених Клієнтом перерахувань можливо в системі «Райффайзен онлайн» без відвідування відділення Банку. В той же час, дострокове погашення кредиту на даний час здійснюється у відділенні Банку, після підписання заяви встановленого зразка при особистому зверненні Клієнта або довіреної особи з довіреністю оформленою належним чином та якою надано відповідні повноваження довірителем. Дійсно, функція дострокового погашення в системі «Райффайзен Онлайн» на даний момент не реалізована, але ми хочемо запевнити, що здійснюється вдосконалення системи та планується низка нових впроваджень технічною підтримкою системи.
Нам жаль, що ситуація, яка склалась, завдала Вам незручності. У разі планування майбутньої поїздки закордон, будь ласка, уточніть можливість виконання бажаних функцій в системі перед поїздкою.
Дякуємо Вам за звернення.
З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися