Неклієнтоорієнтований банк
- 3 травня 2018, 11:28
«моя компанія відмовилася від послуг Райффайзен»
Везёт же некоторым. :-)
Везёт же некоторым. :-)
А «нормальний банк» -це який? Будь ласка, якщо можно, то напишіть.
Приват. Там абонплати немає і комісії при знятті готівки немає, тільки 0,5% при переведенні інші картки, принаймі так анонсовано. Поки тільки оформили картки, першу зарплату отримаю в цьому місяці і зможу сказати вже з досвіду.
До Привата бувають претензії, але за Приват24 і безліч банкоматів можна багато чого пробачити.
Начнем с того, что тариф с 21 грн абонплаты — это далеко не зарплатная карта. У зарплатных карт другие тарифы, где даже отсутствует % за снятие налички в других банкоматах. И нет необходимости искать авалевский…
- 3 травня 2018, 15:04
Не судите строго — ТС только оформляет зарплатную карту в Привате, поэтому ещё «плавает» в тарифах.
Будем ждать отзыва в ветке Привата
хотя… жизнь покажет
хотя… жизнь покажет
- 3 травня 2018, 15:40
Если ТС не будет принимать на зарплатную КДВ Привата платежи с ОЛХ — то никаких проблем не вижу…
Де написано, що у мене карта Райфайзен була зарплатний проект? Не потрібно додумувати. Звичайна карта для виплат із неадекватними, як на мене, комісіями і абонплатою. У Райффайзен є вигідні умови як зарплатний проект? Напишіть мені їх.
- 3 травня 2018, 17:09
Camena
«Де написано, що у мене карта Райфайзен була зарплатний проект?»
«Де написано, що у мене карта Райфайзен була зарплатний проект?»
Lesika, підкажете, де знайти інформацію «У зарплатных карт другие тарифы, где даже отсутствует % за снятие налички в других банкоматах. И нет необходимости искать авалевский…»?
- 3 травня 2018, 17:11
Всего две ссылки…
У меня лично вот такой пакет обслуживания в Авале, именно зарплатный. Если активно пользоваться картой (делать более 10 безнальных операций в месяц) он вообще бесплатный во всем (на территории Украины), в любом банкомате могу снимать без комиссий. Но, это именно под зарплатный проект! А если почитать те же тарифы, то у Вас была простая частная карта, в пакете «Оптимальный», а если выбрать пакет «Активный» и пользоваться картой активно, но там тоже ряд преимуществ.
Всё познается в сравнении…
Покажите мне идеальный банк во всем и с совершенно бесплатными тарифами…
Всё познается в сравнении…
Покажите мне идеальный банк во всем и с совершенно бесплатными тарифами…
Qwerty1999, у Райфайзен був НЕ ЗАРПЛАТНИЙ проект, а у буде Приваті — зарплатний.
Про що мені мають сказати 2 ссилки з Привата?
Краще б написали, чим же такий хороший Райфайзен і які у нього лояльні тарифи.
Про що мені мають сказати 2 ссилки з Привата?
Краще б написали, чим же такий хороший Райфайзен і які у нього лояльні тарифи.
- 3 травня 2018, 17:29
«Краще б написали...»
Аваль — отстой и я об этом пишу на форуме Минфина не первый год.
« Райфайзен був НЕ ЗАРПЛАТНИЙ проект»
Ну тогда — ой. Хотя по вашему тексту ««Дуже рада, що моя компанія відмовилася від послуг Райффайзен і оформила надлояльний зарплатний проект у нормальному банку.»» — можно предположить и обратное…
Но не будем зацикливаться на прошлом. Смотрите с оптимизмом в будущее.
И опять две ссылки…
Аваль — отстой и я об этом пишу на форуме Минфина не первый год.
« Райфайзен був НЕ ЗАРПЛАТНИЙ проект»
Но не будем зацикливаться на прошлом. Смотрите с оптимизмом в будущее.
И опять две ссылки…
- IvanPetrov
- 6 травня 2018, 1:29
Кстати, «У всім відомому нам банку» за снятие кредитных средств берут далеко не 1%, а в разы больше.
- 6 травня 2018, 10:08
А вы их не снимайте, а просто тратьте по безналу и будет вам беспроцентное счастье.
4% — это божья кара за снятие кредитных средств наличными.
4% — это божья кара за снятие кредитных средств наличными.
- IvanPetrov
- 12 травня 2018, 14:55
Да мне это снятие и даром не нужно. Я просто ответил автору на его необоснованную «предъяву» :)
Курс валют в Райффайзен Банк
Банкоматів дуже мало, часто не працюють. На весь Лісовий масив, наприклад, 1 банкомат. Абсолютно непотрібна система РайффайзенОнлайн, яку працівники навіщось рекламують. Навязали і розрекламували карту Фішка, а в результаті забули її виготовити разом з основною картою, довелося їхати другий раз. Ну і родзинка банку — це абсолютно здирницькі тарифи: 21 грн. абонплати+5 грн. і 1% за кожне зняття готівкі, і це своїх коштів!!! У всім відомому нам банку практично такі ж умови за зняття кредитних коштів! Дуже рада, що моя компанія відмовилася від послуг Райффайзен і оформила надлояльний зарплатний проект у нормальному банку.
Зазначаємо, що Банк цінує і поважає кожного Клієнта, тому, інформація, викладена у Вашому відгуці, стосовно роботи працівників відділення буде використана для поліпшення якості обслуговування Клієнтів в Банку.
Додатково повідомляємо, що Банк проводить виважену процентну та комісійну політику, спрямовану на задоволення потреб Клієнтів і на забезпечення ефективної та стабільної діяльності на ринку.
При цьому зауважуємо, що по деяким пакетам послуг карткових рахунків в Банку існує можливість безкоштовного обслуговування у разі виконання відповідних критеріїв.
Також повідомляємо, що Інтернет-Банкінг «Райффайзен Онлайн» – це можливість 24 години на добу, 7 днів на тиждень керувати власними рахунками, відкритими у Банку, здійснювати безкоштовні платежі, перерахувати кошти між власними рахунками та інше, із будь-якої точки світу за допомогою комп’ютера або смартфона, підключеного до мережі Інтернет. Більш детально ознайомитися з інформацією стосовно системи «Райффайзен Онлайн» можливо на сайті Банку, скориставшись посиланням: http://www.aval.ua/personal/online/.
Дякуємо Вам за звернення.
З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»