Неклієнтоорієнтований банк
Курс валют в Райффайзен Банк
Банкоматів дуже мало, часто не працюють. На весь Лісовий масив, наприклад, 1 банкомат. Абсолютно непотрібна система РайффайзенОнлайн, яку працівники навіщось рекламують. Навязали і розрекламували карту Фішка, а в результаті забули її виготовити разом з основною картою, довелося їхати другий раз. Ну і родзинка банку — це абсолютно здирницькі тарифи: 21 грн. абонплати+5 грн. і 1% за кожне зняття готівкі, і це своїх коштів!!! У всім відомому нам банку практично такі ж умови за зняття кредитних коштів! Дуже рада, що моя компанія відмовилася від послуг Райффайзен і оформила надлояльний зарплатний проект у нормальному банку.
Зазначаємо, що Банк цінує і поважає кожного Клієнта, тому, інформація, викладена у Вашому відгуці, стосовно роботи працівників відділення буде використана для поліпшення якості обслуговування Клієнтів в Банку.
Додатково повідомляємо, що Банк проводить виважену процентну та комісійну політику, спрямовану на задоволення потреб Клієнтів і на забезпечення ефективної та стабільної діяльності на ринку.
При цьому зауважуємо, що по деяким пакетам послуг карткових рахунків в Банку існує можливість безкоштовного обслуговування у разі виконання відповідних критеріїв.
Також повідомляємо, що Інтернет-Банкінг «Райффайзен Онлайн» – це можливість 24 години на добу, 7 днів на тиждень керувати власними рахунками, відкритими у Банку, здійснювати безкоштовні платежі, перерахувати кошти між власними рахунками та інше, із будь-якої точки світу за допомогою комп’ютера або смартфона, підключеного до мережі Інтернет. Більш детально ознайомитися з інформацією стосовно системи «Райффайзен Онлайн» можливо на сайті Банку, скориставшись посиланням: http://www.aval.ua/personal/online/.
Дякуємо Вам за звернення.
З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»