Кредит
Курс валют в Райффайзен Банк
Банком періодично проводиться збільшення кредитних лімітів для власників кредитних карт. При цьому, Банк заздалегідь здійснює інформування Клієнта про пропозицію зміни поточного ліміту по кредиту шляхом відправки смс-повідомлення на вказаний, як контактний, номер мобільного телефону.
Позичальник має право повідомити в Банк про відмову від зміни ліміту кредитування. Відсутність такого повідомлення від Клієнта та/або використання суми, на яку збільшено кредитний ліміт, після вступу в силу зміни розміру ліміту кредитування, свідчить про згоду позичальника з такою зміною.
Підвищення кредитного ліміту не є збільшенням суми заборгованості на кредитному картковому рахунку. Це – додаткова сума коштів, доступних для використання. Таким чином, Клієнт погашає тільки ту суму кредитних коштів, якою він фактично скористався… Співробітниками відділення в телефонному режимі Вам були надані роз’яснення щодо ситуації, що склалася та причин несвоєчасного виконання Вашої заявки
За наявною інформацією, 27.12.2016 р. ліміт по кредиту було зменшено до попереднього рівня.
Приносимо вибачення за завдані Вам незручності.
З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»