Мінфін - Курси валют України

Встановити

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
0930282036
0930282036
18 жовтня 2015, 21:15
Виктор, стаханов
Скажите пожалуйста, как мне сидя дома поменять номер привязки своей карты к телефону, я привязан сейчас к МТС а хочу изменить номер на оператор Лайф
Райффайзен Банк
Відповідь банку
19 жовтня 2015, 14:16
Уважаемый Виктор!
Для разрешения данного вопроса рекомендуем обратиться непосредственно в Информационный центр Банка по телефонам: 0 (800) 500 500 (бесплатно по Украине со стационарных телефонов), 38 (044 ) 490 88 88 (для Киевских городских номеров и звонков из-за границы), 521 с мобильного (бесплатно для абонентов MТC) с помощью карты идентификации или сообщив данные, которые дадут возможность определить Вас, как владельца счета.

С уважением,
АО «Райффайзен Банк Аваль»

Коментарі - 4

+
0
Maksumko
Maksumko
5 лютого 2019, 10:21
#
Как поменять номер на который привязана банковская карта, не ходя в банк?
+
0
lina07061982
lina07061982
26 листопада 2019, 13:31
#
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, як мені видалити номер телефону від прив'яки до карти? У мене змінився номер телефону, але старий номер ще є, але не на довго. Я будучи у відпустці звернулась у відділення банку, щоб змінити номер. Але вже через декілька днів, я зрозуміла, що його так і не змінили, а навпаки прив'язано тепер обидва номери старий і новий. Тепер смс про зарахування коштів та онлайн розрахунки приходять на обидва номери. Зарез мені, щоб знову піти до відділення, треба відпрошуватись із роботи за свій рахунок, так як графік роботи у мене і у відділенні банку однаковий. Як мені можна видалити старий номер телефону не йдучи в банк? Дякую.
+
0
Андрей Кул
Андрей Кул
29 грудня 2021, 13:05
#
Если честно Райфф странный — меняет телефоны только на отделении, но при этом говорит, позвоните на горячую линию и там посмотрим, можно ли что-либо сделать))))))
+
0
Галина Іващенко
Галина Іващенко
5 вересня 2022, 16:02
#
Моя ситуація була дуже складна, але після звернення, працівники Райффайзен банку Аваль в Україні все вирішили. Я виїхала до Естонії в березні з чотирма маленькими дітьми: донькою і трьома онучками ,для них я не тільки бабуся ,а і опікун . Після 6 травня в нас пропав телефон доньки в якому була сім-картка фінансового номеру. А на початку серпня мій старий телефон перестав працювати і я вже не могла увійти в додаток з нового пристрою без смс підтвердження . А ще мені наклали арешт на картковий рахунок і я не могла вже користуватись карткою . Зв’язатись з банком я змогла тільки через скайп . Але на протязі тижня, як ми з працівниками банку зрозуміли, вони не могли зв’язатися зі мною,аж поки я сьогодні не поповнила рахунок і Київстар зняв за пакет у роумінгу 25 грн. Думаю, що і зі скайп зв’язком таж сама проблема : треба було теж поповнення. Фінансовий номер телефону мені змінили . Картковий рахунок в мене залишається під арештом, але дитячі виплати розблокували !!! Шановні працівники Райффайзен банку Аваль в Україні, я Дякую Вам від щирого серця за Вашу людяність і чуйність!!! Слава Україні!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися