Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Райффайзен Банку: Чуднів, вул. Героїв Майдану (Леніна), 103

Адреса:
Житомирська область, Чуднів, вул. Героїв Майдану (Леніна), 103
Телефон:
0 800 500-500
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Power Banking

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5
14 травня 2020, 19:54
Звернулася до Чуднівського відділення банку Аваль за консультацією, мене цікавило питання кредитування, менеджер зрозуміло та доступно розказала всі деталі щодо кредитування. Приємно що в нашому районі є такі фахівці… після спілкування виходиш з гарним настроєм та багажем знань)))) доброзичливість та ввічливість сміливо можна назвати основними рисами команди працівників Райффайзен банк Аваль. Дякую за Вашу працю, процвітання і здоров'я всім.
Написати коментар
Ответ банка
Райффайзен Банк
15 травня 2020, 7:44
Добрий день!
Дякуємо Вам за те, що не залишилися байдужі і знайшли час викласти Вашу думку щодо якості обслуговування співробітниками відділення Банку.
Інформація доведена до відома підрозділу відповідального за якість обслуговування в Банку. Запевняємо, що ми і надалі докладатимемо максимальних зусиль для надання послуг високого рівня.
З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»
5
24 березня 2020, 21:07
Не дивлячись на те що Чуднівське відділення РБА працює в закритому режимі, проте персоналом чітко і якісно виконується робота. Звернулася за консультацією без попереднього запису, у вільний час, отримала чіткі відповіді на запитання, гарні пропозиції щодо подальшого обслуговування. Персонал ввічливий, відчувається в спілкуванні що кожен працівник знає свою справу, що приємно. Рекомендую всім своїм знайомим користування послугами Райффайзен Банк Аваль в нашому районі, приємні враження від обслуговування точно залишаться.
Написати коментар
Ответ банка
Райффайзен Банк
25 березня 2020, 17:06
Доброго дня.
Дякуємо Вам за те, що не залишилися байдужі і знайшли час викласти Вашу думку щодо якості обслуговування співробітниками відділення Банку.
Інформація доведена до відома начальника відділення. Запевняємо, що ми і надалі докладатимемо максимальних зусиль для надання послуг високого рівня.
З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»
Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відділення та банкомати Райффайзен Банку в Чу́днові 🏦 / Відділення Райффайзен Банк: вул. Героїв Майдану (Леніна), 103, Чуднів
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Райффайзен Банку за адресою Чуднів, вул. Героїв Майдану (Леніна), 103. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Райффайзен Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Райффайзен Банку розташованому за адресою  Чуднів, вул. Героїв Майдану (Леніна), 103- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.