Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Райффайзен Банку: Мака́рів, вул. Б. Хмельницького, 9

Адреса:
Київська область, Мака́рів, вул. Б. Хмельницького, 9
Телефон:
0 800 500-500
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00 (каса: 09:00-17:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Power Banking

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
10 липня 2019, 14:35
Добрый день! У меня большой вопрос!!! Не могу дозвониться на горячую линию банка Аваль уже 3 день!!! Кидаю им заявку на оформление кредита наличными, заявка уходит, но никто не перезванивает. Как дозвониться до банка?!
Написати коментар
Ответ банка
Райффайзен Банк
10 липня 2019, 17:10
Добрый день, Евгений Николаевич!
Информацию о решении Банка было направлено в СМС-сообщении на указанный Вами номер телефона 25.06.2019 и 04.07.2019.
Дополнительно информируем, что поскольку предложения Банка периодически пересматриваются, повторное рассмотрение возможно через 30 дней.
С уважением,
АО «Райффайзен Банк Аваль»
Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відділення та банкомати Райффайзен Банку в Мака́рові 🏦 / Відділення Райффайзен Банк: вул. Б. Хмельницького, 9, Мака́рів
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Райффайзен Банку за адресою Мака́рів, вул. Б. Хмельницького, 9. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Райффайзен Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Райффайзен Банку розташованому за адресою  Мака́рів, вул. Б. Хмельницького, 9- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.