Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Асвіо Банку: Київ, бул. Дружби Народів, 19 ( б-р М. Міхновського)

Адреса:
Київ, бул. Дружби Народів, 19 ( б-р М. Міхновського)
Телефон:
0 (800) 303-050
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
2
31 серпня 2022, 13:26
Призадумался разместить депозит в данном банке, проценты 17−18% на год. Вроде неплохо.
Перезвонил в контакт-центр и был разочарован:
— карт для выплаты НЕТ, т. е. надо ходить за процентами в кассу с пн-пт до 17.00… вернее ЕЗДИТЬ, поскольку в Киеве всего 2 отделения. Если опять введут ограничение по передвижению, то процентов можно долго не видеть!(
— интернет-банкинг «дореволюционный», я такое оформление и функционал видел в начале 2000-х. Перевести проценты на карту другого банка стоит денег. Во многих других банках давно эта услуга бесплатная!
— банк ооочень мелкий, если захотят ликвидировать, сделают это безпрепятственно (
Хорошо, что вход в отделение еще бесплатный)
Если сумировать все ньюансы, то выгодней и удобней разместить депозит под 15−16%, но в нормальном современном банке с множеством отделений, с картой к депозиту и бесплатным сервисом в интернет-банкинге.
Пока Асвио Банк не перейдет по уровню сервиса и обслуживания в 21-й век, наши с ним пути не пересекутся!)
Написати коментар
1
18 лютого 2020, 22:48
Рік користуюсь послугами банка, вважала що справлюсь. Жодна зустрічь не пройшла без розчарувань. Шаблонів заяв нема, весь час потрібні документи, які вже нікому ніде не потрібні, сервіс жахливий-люди всі мовчать, не посміхаються і вирішувати складності не збираються. Якщо б тут можна було показати як виглядає онлайн кабінет, ви б подумали, що це десь з 90х років, точніше його нема навіть онлай, увійти можна з спеціально встановленої программи під 7ю ключами і вводити все вручну, на mac доречі встановити не вийде. Вважаю що в 2020му році повинні бути хоч якісь стандарти, щоб такі банки не виходили на ринки.
Коментарі (1)
5
8 лютого 2018, 12:13
В отличие от множества ярких «звезд», этот банк себя как раз не рекламирует особо… Тихо работают, зато уже 25 лет. Захмарных депозитов не берут, левых кредитов не раздают, благодаря чему там действительно очень устойчивые финпоказатели. Кому нужно сам найдет.
Написати коментар
5
23 січня 2018, 9:44
Позиціонуються як «банк-бутик» — особливі умови для всіх юр. осіб, включно із ФОПами… Попробував — норм, реально маленький банк кращий ніж великий (був раніше в Авалі). За день усі документи зробили, особисто все розказали й показали. Мінус тільки що відділень мало. А так програма клієнт-банк зручна, головне швидко платіжки проводять — буквально за кілька хвилин. Словом — до ФОПів ставлення дуже гуд!
Коментарі (1)
Головна / Банки України 🏦 / Асвіо Банк 💰 / Відділення та банкомати Асвіо Банку в Києві 🏦 / Відділення Асвіо Банк: бул. Дружби Народів, 19 ( б-р М. Міхновського), Київ
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Асвіо Банку за адресою Київ, бул. Дружби Народів, 19 ( б-р М. Міхновського). Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Асвіо Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Асвіо Банку розташованому за адресою  Київ, бул. Дружби Народів, 19 ( б-р М. Міхновського)- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.