Альянс банк це не банк, а жах. Свої гроші треба вибивати
Курс валют в Альянс Банку
Мені як клієнту, вже практично бувшому клієнту, абсолютно байдуже на судові розбірки між банком і нбу, мені байдуже хто на кого подає до суду і хто ховається від правосуддя і тим більше хто кому що заборгував. Мені важливо наскільки мої гроші збережені в банку і щоб я мав доступ до них відповідно до договору.
Депозит тримав в Альянс банку, невелика сума до 100 т гр, він закінчився, знав, шо в банку щось відбувається недобре, + відгуки, + інформація. Вирішив забирати депозит і особисто прийшов у відділення замовити кошти і добре, що замовив кошти у відділенні, оскільки як я зрозумів, якщо б не замовив, чекав би довго, в день закінчення точно б не отримав в касі.
У мене депозити в інших банках є, там до 100 т гр не потрібно замовляти, просто йду в день закінцення і можу отримати без попередження, якщо бажаю, але в інших банках ситуація більш стабільна ніж тут.
Мені неприємно, що свої гроші, я маю практично вибивати, попереджаючи, що буду забирати, але краще так, ніж чекати невідомо скільки.