Підтримка не вміє читати, писати, за одним і тим самим зверненням надають різні шаблони
Намагаюсь 2 тижні вже закрити один картковий рахунок і це просто жах, аби можна було оцінку в мінус поставити то так би й зробила. 15го липня згідно наданим же ними в чаті шаблоном написала заяву, підписала Дія-підписом і надала її в тому ж чаті (так як вони вказали при надсиланні шаблону). Через 2 тижні вирішила запитати на якому етапі її закриття, на що отримую відповідь що вона не взята в роботу! Надсилають вже новий шаблон і знову все необхідно по новій! Я сказала що не буду знову цього робити, нехай опрацьовують минулу! Написали ок, надішліть на пошту. Надіслала, на що мені 2 рази написали зовсім не за той рахунок, що в заяві що там залишились кошти. Я написала знову у підтримку щоб подивились уважно! Тепер вже написали що там немає підпису! Хоча все є! Знову написали що візьмуть в роботу. Сьогодні знову пишуть що заява не взята в роботу і треба заново заповнювати і підписувати через взагалі якісь незрозумілі сервіси.
Курс валют в Альянс Банку