Банк Альянс заблокував доступ і змушує купувати новий телефон! Повне ігнорування клієнта.Текст відгуку: Я є клієнтом Банку Альянс уже не перший рік. Користувався карткою та застосунком абсолютно законно зі свого особистого телефону Realme GT Neo 2T, яким володію близько 3 років. Жодних правил не порушував, стороннього ПЗ не маю.Нещодавно банк без жодних попереджень заблокував мені можливість входу. При спробі авторизації вибиває помилку, що пристрій не підтримується. Ба більше, зайти неможливо взагалі ніяк — додаток заблоковано, і навіть через браузер смартфона вхід закритий! Я зателефонував на гарячу лінію, надав УСІ необхідні документи, пройшов повну верифікацію особи. Результат? Підтримка просто «кинула» мене. Сказали: «Це конфіденційна інформація, причину не скажемо, заходьте з іншого пристрою». Ви серйозно? Банк пропонує мені купити новий смартфон за 15−20 тисяч гривень лише для того, щоб відкрити ваш мобільний банкінг? Це абсолютна зневага до клієнта та технічна безпорадність підтримки. Вимагаю передати мою скаргу до Департаменту кібербезпеки та Антифроду, щоб мій законний пристрій виключили з чорного списку (бану). Номер мого звернення на гарячу лінію/фінансовий номер телефону готові надати представнику банку в приватні повідомлення для вирішення проблеми.
Альянс Банк
Добрий день!

Ми перевірили інформацію за вашим зверненням. Ваші рахунки активні, жодних обмежень щодо їх використання немає.

Водночас доступ до застосунку з поточного пристрою обмежено з міркувань безпеки. З причин захисту клієнтських даних банк не розголошує критерії та механізми роботи систем безпеки.

Для подальшого користування застосунком рекомендуємо виконати вхід з іншого пристрою. Розуміємо, що така ситуація може викликати незручності, однак ці заходи спрямовані виключно на захист ваших даних.

Якщо ви матимете подальші питання, ви завжди можете звернутися до нашої служби підтримки: наші спеціалісти постійно на зв’язку 24/7 в Telegram @Alliancebank_Bot

Дякуємо за розуміння.

Коментарі

Курс валют в Альянс Банку

Курс валют в Альянс Банку

Головна / Банки України 🏦 / Альянс Банк 💰 / Відгуки про Альянс Банку 📝 / Банк Альянс заблокував доступ і змушує купувати новий телефон! Повне ігнорування клієнта.