Приховані комісії, платежі обробляються десятками годин, служба підтримки відсутня!!!
1. За оплату через Google Pay- стягнули комісію, служба підтримки пояснила що за переказ кридитних коштів стягується коміссія, але до чого мені ця інформація? я не переказував кошти я заплатив через платіжну систему.
2. Підвищений кеш бек 5% за комуналку? — брехня в списку компаній за платежі яким нараховується кеж бек за мою адресою всього 2 таких компанії а за решту ще 4 копанії комісія!!!
3. Хотів здійснити платіж на ФОП, пише ліміт привищений, дзвонив 9 раз в службу підтримки чекав кожного разу по 3хв. після чого мені повідомляли що немає вільних операторів і скидали, написав їм в телеграмі о 15:11 оператор написав чим я можу вам допомогти о 17:03.
4. Розібрався з лімітами, здійснив оплату о 17:26, зараз 23:15 платіж ще не виконаний, досі в обробці, думаю в такому стані він може бути декілька днів.
5. Питаю оператора як розраховується комісія за такими платижами, у них на сайті написано до 99999грн — 5грн, бачу з мене взяли 31.80грн, питаю чому саме 31.80грн, оператор каже в кожному випадку комісія призначаєтся системою автоматично- ми не знаем від чого вона залежить.