Блокування і повна нелояльність до клієнта

Аліна Мостовая 1 січня 2026, 17:48
Я є клієнтом Банку Альянс вже тривалий час.
30 числа на мою картку надійшло близько 2000 грн, після чого банк без попередження заблокував картку.
Протягом цілого дня я намагалася зв’язатися з банком — гаряча лінія не відповідала, у чатах також не було зворотного зв’язку. Лише ввечері оператор повідомив, що блокування пов’язане з нібито неактуальними реєстраційними даними.
Хоча банк міг завчасно повідомити про необхідність актуалізації (через дзвінок), цього зроблено не було.
У той же день я:
подала оновлену анкету,
надала довідку К5,
надала письмові пояснення щодо доходів.
На сьогодні дані все ще перебувають у статусі «актуалізація», картку не розблоковано, жодних чітких строків банк не надає.
Вважаю неприпустимим залишати клієнта у святкові дні без доступу до власних коштів та без зрозумілої комунікації. Про яку клієнтську лояльність може йти мова в такій ситуації — незрозуміло.
На жаль, цей випадок серйозно підірвав довіру до банку.
Ймовірно, це буде останній раз моєї співпраці з Alliance Bank.
Іншим клієнтам раджу зважати на подібні ризики.
Альянс Банк
5 січня 2026, 16:50

Ми перевірили інформацію за вашим зверненням: проблему вже вирішено, дані успішно актуалізовано. Будь ласка, перевірте у мобільному застосунку — все має працювати добре.

Щиро перепрошуємо за незручності та сподіваємося, що ви зміните свою думку про нас на краще.

Дякуємо, що ви з нами 💙

Аліна Мостовая
Аліна Мостовая
6 січня 2026, 18:21
Пишу повторний відгук, оскільки змушена уточнити ситуацію. Банк публічно повідомив на МінФін, що проблему з актуалізацією даних вирішено і сервіс працює коректно. На жаль, на момент написання цього відгуку це не відповідає дійсності. Статус «Актуалізація даних» досі триває, доступ до повноцінного користування сервісами банку відсутній, ситуація фактично не змінилася. Жодних реальних дій, які б призвели до вирішення проблеми, з боку банку не відбулося. Викликає здивування, чому банк звітує про «вирішене питання», коли для клієнта воно залишається невирішеним. Хотілося б бачити не формальні відповіді, а реальний результат і чесну комунікацію. Сподіваюся, що цей відгук буде сприйнятий як зворотний зв’язок і банк все ж таки доведе ситуацію до фактичного, а не декларативного вирішення.
iaalliance
iaalliance
14 січня 2026, 16:47
Аліно, вітаємо! Безумовно, давайте вирішемо проблему, ми дуже хочемо допомогти. Ми саме у відповіді на ваш відгук просимо перевірити, чи все працює, бо актуалізація пройшла успішно.

Скоріше за все, вам потрібно ще поставити підпис. Якщо на екрані з’являється маятник, слід вийти з процесу та зайти знову, після чого під обраним типом реєстрації натиснути «Продовжити» та підписатися пальцем на екрані.

Якщо щось не вийде або не співпадатиме, зробіть, будь ласка, скрін і зверніться в чат підтримки в Telegram @Alliancebank_Bot.
natashaGra
natashaGra
19 січня 2026, 12:10
А я то подумывала счет открыть. С таким отношеним не хочется

Курс валют в Альянс Банку

USD 43 43.45

Курс валют в Альянс Банку

USD 43 43.45
Головна / Банки України 🏦 / Альянс Банк 💰 / Відгуки про Альянс Банку 📝 / Блокування і повна нелояльність до клієнта