MariiaLi 7 грудня 2025, 9:35
Заблокували рахунок близько місяця тому, під час спілкування з чат ботом взагалі не отримали ніякої інформації то казали що розгляд питання 30 діб, тепер кажуть 60 діб. За період близько 1 місяця ніяких листів чи запитів так і не отримала. Також відвідувала відділення Альянс банку там повідомили, що їм не відомо чтого заблокували та їм не потрібні ні які пояснення. Також неодноразово телефонувала на їх гарячу лінію 0 800 602 222, але там взагалі ніхто не бере слухавку (так мені і не зрозуміло навіщо створювати гарячу лінію, якщо ніхто ні коли не відповідає). На мою думку що банк наблокував рахунків з невідомих підстав та в звязку з хаос серед персоналу не може з цим розібратись, але чому повинні страждати користувачі ось в чому питання

Коментарі

Курс валют в Альянс Банку

USD 42 42.3

Курс валют в Альянс Банку

USD 42 42.3
Головна / Банки України 🏦 / Альянс Банк 💰 / Відгуки про Альянс Банку 📝 / Блокування рахунку та відсутність будь-якої комунікації від співробітників банківської установи