Шахрайство в придложенії банку!

0671246934ivan 20 травня 2025, 21:17
Сьогодні вже другий день як на мене оформлений кредит на даний момент являють не в Україні і неможливо звернутись до відділення, дзвоники на гарячу лінію не доходять, про брата з телеграму або вайберу взагалі мовчу, ніяк не можуть зв’язати з консультантом, в середньому можливо банк і не такий поганий, но з його персоналом не дружить хочеця скоріш вернути все в свої руки прошу допомоги можливо хтось знає як вирішити проблему, Останній вибір звернутись до поліції про злодіяння
Альянс Банк
23 травня 2025, 20:29
Іване, добрий день!

Дуже хочемо вам допомогти, але, на жаль, не можемо вас ідентифікувати. Ми не бачимо дзвінків із номера, зазначеного у вашому нікнеймі, а також цей номер не зареєстрований у нашій системі.

Будь ласка, напишіть нам у Telegram @Alliancebank_Bot зі свого фінансового номера — з нього ми зможемо вас ідентифікувати та надати підтримку. Наш чат-бот працює цілодобово, і наші фахівці обовʼязково допоможуть розв’язати ваше питання.

SergeyNina
SergeyNina
21 травня 2025, 0:36
Пробуйте чат на главной странице. Отделение может не помочь. Вам нужно чтобы заявку о мошенничестве передали безопасникам банка

Курс валют в Альянс Банку

Курс валют в Альянс Банку