Збій який не можуть вирішити
При чому тут нарахування кеш беку?Перечитайте, те що я написав, проблема в іншому — я виводив кешбек на рахунок, але суму списали з рахунку кеш бек, а на картку не зарахували. Помилку до сих пір не виправили -на обох рахунках у мене нуль. Перевірте, будь ласка, конкретно мою ситуацію.
- Ответ банка
- Alliance bank
- 2 січня 2025, 19:01
Михайле, дякуємо за уточнення. Так, дійсно, разом із ситуацією, зазначеною в нашій відповіді вище, у кількох клієнтів виникла проблема, схожа на вашу. Але запевняємо, що всі такі звернення було оперативно розглянуто, а кошти повернуто на баланс кешбеку.
Якщо ваше питання досі не вирішено, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, використовуючи ваш фінансовий номер для ідентифікації. Наші спеціалісти докладуть усіх зусиль, щоб детально перевірити ситуацію та допомогти вам у найкоротший термін.
Наприкінці листопада сталася тимчасова технічна проблема, через яку кешбек по деяких операціях не був нарахований. Ми цінуємо вашу увагу до цієї ситуації та розуміємо, що це могло викликати незручності.
Ми оперативно вирішили це питання та нарахували кешбек всім клієнтам, які звернулися до нашої служби підтримки. Кошти були повернуті на баланс кешбеку. Можливо, ви не звернули увагу, бо у фінансовій стрічці дані не оновилися.
Якщо у вас залишилися додаткові питання чи виникнуть нові, будемо раді допомогти. Звертайтеся до нашої служби підтримки у зручний для вас час.