Зловживання службовим становищем, переслідування Романцов Ігор

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
ukrpravda1997
Відділення за адресою: Київ, вул. Стеценка, 6
Хочу звернути увагу керівництва банку та правоохоронних органів на абсолютно неприйнятну та протиправну поведінку Ігоря Романцова керівника кредитних ризиків та місцевого прослуховувача телефонних розмов та глядача ваших переписок
На робочому місці ця особа займається не професійною діяльністю, а систематичним порушенням корпоративної етики, створюючи токсичну атмосферу. Романцов дозволяє собі недоречні залицяння та переслідування жінок-колег. Справа дійшла до відвертого сталкінгу — він підстерігав мене на зупинці громадського транспорту поза робочим часом, порушуючи мої особисті кордони та безпеку.
У разі відмови толерувати таку поведінку, він починає мститися: використовуючи службове становище, залишає безпідставні негативні відгуки про роботу співробітниць та намагається зіпсувати їхню ділову репутацію. Такі дії (примушування та зловживання посадою) мають чітку кваліфікацію у Кримінальному кодексі України. Банку варто негайно звільнити цього співробітника, адже такі особи ганьблять репутацію всієї фінансової установи.

Коментарі

Курс валют в Акордбанк

Курс валют в Акордбанк

Головна / Банки України 🏦 / Акордбанк 💰 / Відгуки про Акордбанк 📝 / Зловживання службовим становищем, переслідування Романцов Ігор