Акордбанк
Не рекомендується взагалі, але можна виграти перші пів року, рік. Якщо вас запрошують на роботу ІКЦ (робоче місце не у відділенні, а в магазинах) то ця робота лише на перезимувати, або крайній випадок на цілий рік і не більше. Цінуйте себе. Броні не дають навіть тим, хто більше 6 років працює. Нових працівників набирають заради бази клієнтів, яку ті мають злити. Щоденні фотозвіти зранку і ввечері. Щоденні звіти на пошту з вписаними за день 50+ живих діалогів людей. Одночасно треба бути на роботі і опрацьовувати населений пункт. В неробочий час обов’язково опрацювання міста. Фотозвіт. Щотижня селектор на якому не діляться порадами, а особистісно всіх, хто не виконав план, не перевикрнав- гноблять. В прямому сенсі. Жінок економістів доводять часто до сліз і ті плачуть в захльоб по телефону. Погрожують. Якщо людина насмілилася звільнитися їй не виплачують бонуси, які вона заробила. Це так штрафують. Також, якщо економіст взяв кредит як співробітник і через рік, два, захотів звільнитися — його наказують збільшення відсотків у три рази (було 23, стало 75))). Найбільше принижує людей не обласне керівництво, а той, хто над обласними (хто знає, той зрозуміє про кого). А щодо зарплати… Ви можете працювати кілька років в банкові і ваша ставка буде така як в прибиральниці магазину де ви сидите. А от нові економісти, які приходять нещодавно в банк і можуть без досвіду, в них ставка легко може бути на 3−5 тисяч більше ніж у вас. Бонуси за кредити є. Але банк боїться, щоб багато не заробив, тому бонуси залежать від суми. Але видати кредит дуже і дуже важко. Верифікація може відмовити клієнту в якого гарна кредитна історія і він постійний ваш клієнт, а погодити може майже бомжу. Є скоринг і прескоринг, які автоматично відмовлять бо якійсь незначній проблемі, а клієнт тут же починає оформлення у конкуруючого банку і там він отримає погодження. До розгляду кредитної справи по клієнту беруть всю його родину і їхні кредитні історії. Тому більшість моїх клієнтів перезаводили заявки в конкурентів і отримували там погодження. Все що банк обіцяє хорошого, він цього не виконує ніколи. Все що обіцяє погане- виконує в той же день. Люди які звільняються, ще по пів року ходять до психологів на лікування наслідків отриманих в банкові (моральне пресування, аб’юз). А і про фінанси. Раніше ми отримували канцтовари і інвестування на промоакції. Зараз канцтовари максимум 300 і місяць (А4 білий, кольоровий для реклами, ручки, файли, клей). Промоакції, платні реклами це все за рахунок власних коштів і лише так. Якщо ви потратите кілька тисяч на рекламу, але так трапилося, що людей не цікавить зараз кредит, то керівник (з київської області) вас не підтримає, а навпаки скаже що ви рукожопі знач і знач не таку рекламу робили, цитую:« треба вміти варіювати, ви продажніки, а не економісти. Якщо не буде продаж, до побачення». Нам постійно кажуть, що немає фінансування, а самі вміють відпочивати за кордоном і робити дорогі подарунки своїм половинкам. Також з перших днів війни з нас вимагали «донат» на особисту картку керівника і навіть кричали, що ми зобов’язані. І це при тому, що ми платимо окремо військовий збір. А донати неможна організовувати на особистій картці, лише на окремому благодійному рахунку. Працівники ікц не мають медичне страхування як наприклад в пумбі. А доречі про конкурентів, акордбанк яро на всіх селекторах миє кістки пумбу, обговорює працівників того банку, обговорює одяг і стиль тих працівників і при цьому хвалить який акордбанк класний. А насправді в пумбі більше можна заробити грошей. Погодження кредиту не 2−3 години, а пару хвилин. Працівники ПУМБа всі мають медичне страхування. Канцтоварами їх забезпечують в рази більше за Акордбанк. Якщо брати кредит в Акордбанку то да, він дійсно кращий серед інших банків. І занадто лояльний. Для клієнтів це банк знахідка. Для робітників — ви варті кращого. Обіцяють красиво. Але що ви матимете через рік, п’ять, роблячи в цьому банку? Мінус по бюджету, купу кредиток з яких ледве виплутуватися будете, купа лікарняних, зовнішній вид ваш буде як у потухшої людини. Вам обіцяють дати бронь, кожного разу в наступному місяці. І так кілька років. А потім коли вас ловить тцк, керівництво вам каже:" яка бронь? В нас в офісі не всі з бронюванням. Викручуйся сам. Навчання? Тренінги? Так, навчання є, але лише самоучки. Ви самі навчаєтесь, або такий як ви вам по телефону підкаже. Тренінгів за 5 років не було жодного. А, і з приводу компетентності працівників. Вони реально компетентні, але часто їм кажуть з офісу одну інформацію, а коли доходе до кредитування клієнтів то офіс каже зовсім іншу інформацію. А працівник немає права задавати зайві питання офісу і дізнатися де істина і чому дурнями виставляють економістів. Але да, після кожного кредитування дзвонить офіс клієнту і запитує як його обслужив цей економіст та коли вас всі клієнти хвалять це на вашу зарплату не вплине.)))) для офісу ви ви молодець коли зробили більше плану і кілька разів, все решта ви ворог.
Курс валют в Акордбанк
| PLN | 11.1 | 12.26 |