Planetaagro 2 травня 2025, 18:04
Відділення за адресою: Запоріжжя, пр-т Соборний, 109
Протягом кількох років я неодноразово звертався за кредитом у банку «Аккорд». Кожного разу процес оформлення проходив швидко й чітко — отримував готівку в касі та далі використовував кошти для закупівлі товару, адже мій бізнес має сезонний характер (переважно весна).

Саме так я вчинив і перед початком сезону 2022 року. Але життя внесло свої корективи: через обставини незалежні від мене, увесь товар було втрачено. У цій ситуації банк виявив розуміння — майже на весь 2022 рік мені надали кредитні канікули, під час яких я не сплачував ні відсотки, ні тіло кредиту.

У 2023 році банк знову пішов назустріч — надавав можливість здійснювати платежі без нарахування відсотків, а в разі труднощів знову відкривав канікули. Завдяки такому підходу сьогодні мій кредит повністю закрито.

Особливу подяку хочу висловити менеджеру банку — пані Христенко Юлії. Вона супроводжувала мій кредит на всіх етапах. Її підтримка, компетентність та людяність заслуговують найвищої оцінки. Багато чого з того, що вона робила, не входило до її прямих обов’язків, але вона завжди була на зв’язку, щиро допомагала та знаходила рішення.

Саме завдяки таким співробітникам, як пані Юлія, у мене залишилось позитивне ставлення до банку «Аккорд». Щиро дякую!

Коментарі

Курс валют в Акордбанк

Курс валют в Акордбанк

Головна / Банки України 🏦 / Акордбанк 💰 / Відгуки про Акордбанк 📝 / Відгук про роботу банку Аккорд та менеджера Христенко Юлії (м. Запоріжжя, пр. Соборний, 109)