Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Акордбанку: Чорноморськ (Іллічівськ), вул. Олександрійська, 2/3-H

Адреса:
Одеська область, Чорноморськ (Іллічівськ), вул. Олександрійська, 2/3-H
Телефон:
+38 (048) 763-80-06
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
без оцінки
22 серпня 2017, 16:47
Я не являюсь клиентом этого банка, но волею случая я зашла оплатить коммунальные услуги в отделение банка (Одесская область, г. Черноморск, ул. Александрийская 18-Г). Комиссия банка за оказание услуг очень приемлемая, что приятно порадовало.
Но на этом мои хорошие впечатления закончилась…
Когда я подошла к кассе — кассира на месте не было, касса открыта на распашку, заходи — бери все что хочешь (я конечно понимаю что есть видеокамеры, но это не повод держать кассу открытую, ведь разные люди бывают). Когда пришла кассир на свое рабочее место, она даже не потрудилась закрыть за собой дверь кассы. Первое впечатление — не отделение банка, а «шарашкина контора»… Дальше — больше… Приступила к приему платежей — ни в какую банковскую базу платежи не вносились, кассир просто оторвала квитанции в книжечках, поставила свой штамп и взяла с меня деньги с учетом комиссии банка. Никаких квитанций о том, что я оплатила коммунальные, банковскую комиссию мне НЕ ДАЛИ!!! На мой вопрос — почему мне не выдали квитанции об оплате — кассир сказала, что она ПОТОМ ВНЕСЕТ мои платежи в базу.
Деньги у меня взяли — но уверенности, в том что платежи уйдут по назначению у меня НЕТ.
Для этого мне завтра придется делать сверку с коммунальными службами о поступлении оплаты. И если мои платежи не поступят датой оплаты, я буду жаловаться в НБУ за мошенничество ваших сотрудников!!!
Коментарі (4)
Головна / Банки України 🏦 / Акордбанк 💰 / Відділення та банкомати Акордбанку в Чорноморську (Іллічівську) 🏦 / Відділення Акордбанк: вул. Олександрійська, 2/3-H, Чорноморськ (Іллічівськ)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Акордбанку за адресою Чорноморськ (Іллічівськ), вул. Олександрійська, 2/3-H. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Акордбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Акордбанку розташованому за адресою  Чорноморськ (Іллічівськ), вул. Олександрійська, 2/3-H- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.