Мінфін - Курси валют України

Банк не віддає депозит!

Svetlanak84 5 лютого 2025, 10:50
Відділення за адресою: Одеса, вул. Рішельєвська, 35/37
Мною був розміщений депозит, якій по договору закінчився 26.12.2024 року. Потреби до сьогодні в грошах не було і я його не знімала. Сьогодні мені потрібні гроші, але банк каже, що я не можу його зняти, бо є новий договір і мені потрібно чекати до червня!!! Хочу звернути увагу, що мною не підписувався новий договір на продовження депозиту! Банк в однобічному порядку вирішив розпорядитися моїми грошима! Як я можу у майбутньому довіряти банку і хотіти розмістити депозит?! Правильно, ніяк. Не раджу взагалі зв’язуватися з цим банком. Бо ви ніколи не отримуєте нормальної консультації від операторів і гроші свої будете забирати зі скандалом! Вимагаю повернути мої гроші, який банк утримує в себе незаконно!
абанк
Підтримка àбанку 5 лютого 2025, 13:39
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук.

Депозит «Online», який було відкрито Вами в нашому банку, є вкладом без можливості дострокового розірвання. Отримання коштів можливо провести по терміну. А саме протягом 5 днів з дати закінчення вкладу в àbank24 або відділенні банку.

За умовами відкритого договору: «Вклад автоматично продовжується та встановлюється новий розмір процентної ставки за Депозитним договором, що відповідає розміру процентної ставки, яка діє в Банку для таких депозитів на дату продовження.». Проте, Ви маєте змогу відмовитись від автоматичного продовження вкладу в àbank24 — меню Депозити.

Ми цінуємо вашу довіру та сподіваємося на подальшу співпрацю!

Pumbovik
Pumbovik
5 лютого 2025, 11:37
Потому что перед завершением депозита надо заходить проверять статус пролонгации, в каких-то банках она оказывалась включенной, а особо ушлые типа привата дают ее отключить только в последний месяц еще и подтверждение через звонок
Svetlanak84
Svetlanak84
5 лютого 2025, 11:42
Я допускаю, что может быть пролонгация, но с возможностью разорвать договор без полученния доп. процентов. А с ушлыми банками и, А банком в том числе с депозитами закончено. Будучи ушлыми они получают глобальный отток клиентов