Мінфін - Курси валют України

Встановити

Заблокували рахунок і не дають змоги вивести кошти . Утримують вже пару днів.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Банк відмовив в обслуговуванні на підставі фінансового моніторингу. Хоча докази звідки кошти, я надав, але всеодно відмовили. Після повідомлення мені причини, я здивувався, адже банк не має права в чомусь звинувачувати без рішення суду. Але я з цим змирився, оскільки немає сенсу бавитись з банком та неадекватною службою підтримки, яка не дає відповіді на питання, а також надсилає заготовлений листок, де вказано причину закриття, але жодних даних про особу в документі не сказано. Банк самовільно розірвав відносини. Не раджу співпрацювати. На даний момент, підтримка не дає можливість вивести кошти, просить, щоб я відкрив рахунок в іншому банку. Але я не збираюсь відкривати інший банк, адже а-банк не правомірно завершив відносини і неправомірно зараз утримує кошти. Складається враження, що в даному банку до клієнтів ставляться, як до бовдурів!
Абанк
Відповідь банку
Підтримка Абанку 16 травня 2024, 10:21
Добрий день!

Банк діє згідно ст. 7, 11 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», тому змушений запитувати необхідні документи та аналізувати фінансові операції Клієнтів з метою виявлення фінансових операцій фінансового стану та/або змісту діяльності Клієнта, тому будь-які фінансові операції можуть вимагати підтвердження джерела походження коштів.

За результатом перевірки, Банк може прийняти рішення, згідно з яким будуть розірвані укладені з Вами договори та закриті поточні рахунки, на підставі абзацу третього частини 1 ст. 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».

Також відповідно до пункту Умов та правил Банку 3.3.11., де зазначено право Банку припинити договір в односторонньому порядку.

Банк вже до цього надсилав Вам попередження з проханням не використовувати картку на сервісах пов'язаних з криптовалютою.

У зв'язку з тим, що Закон «Про віртуальні активи» не набрав чинності, а при проведенні поточних операцій не дотримуються вимоги ст. 14 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів», а саме, не виконується правило щоб усі перекази супроводжувалися:
1) інформацією про платника (ініціатора переказу);
2) інформацією про отримувача переказу коштів; проведення подібних операцій через рахунки Банку наражає Банк на застосування штрафу зі сторони НБУ.

Банк в жодному разі не утримує Ваші кошти. Наші Спеціалісти одразу проінформували Вас щодо необхідних документів для переказу Ваших залишків. Очікувати документи від Вас, по отриманню зробимо все можливе для скорішого переказу коштів.

Коментарі - 1

+
+35
natashaGra
natashaGra
16 травня 2024, 8:32
#
Так оно и есть, именно так и относятся. И вдобавок после вашего отзыва разместят отзывы без конкретики и с 5 звездами
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.4 44.3
USD 40.5 41.1
Всі курси банку

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.4 44.3
USD 40.5 41.1
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Абанк 💰 / Відгуки про Абанку 📝 / Заблокували рахунок і не дають змоги вивести кошти . Утримують вже пару днів.