Мінфін - Курси валют України

Встановити

Увага, будьте обережні зі своїми персональними даними!!!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
DuDe123 9 серпня 2021, 15:40
Відділення за адресою: Вінниця, вул. Келецька, 64
Звертаюся до всіх громадян — клієнтів український банків (як дійсних, так і потенційних), що окремі фінансові, владні установи та інші юридичні особи з незрозумілою метою, без будь-яких застережень та пояснень і явно в супереч інтересам громадян, збирають ЧИСТІ СКАН-КОПІЇ ваших документів (паспорт, довідка при присвоєння ідентифікаційного номера та інші), які можна потім використовувати без вашого відома та згоди і проти ваших фінансових і майнових інтересів, а саме: оформлення кредитів у «не чистих на руку» банках та кредитних спілках, або відчуження вашої власності через таких саме нотаріусів та інші операції з їх використанням.
Недавно, з метою стати клієнтом, я звертався у відділення А- Банку, але мені було відмолено у можливості стати клієнтом цього банку, без надання можливості працівникам банку власноручно зробити ЧИСТІ СКАН-КОПІЇ з оригіналів моїх документів і без жодних адекватних пояснень. На мої пропозиції, з метою захисту моїх власних інтересів, надати їм, або паперові копії документів ПОГАШЕНІ власноручним підписом і датою, або самостійно зроблені ПОГАШЕНІ відповідними ВОДЯНИМИ ЗНАКАМИ їх скан-копії, я отримав відмову. На мої аргументи, що в інших фінансових та владних установах такі способи ідентифікації особи приймаються, я отримав відповідь, що це вказівка керівництва цих банків.
На моє переконання такі дії працівників банку мають всі ознаки ШАХРАЙСЬКИХ дій з метою заволодіння персональними даними громадян України і їх акумулювання.
Прошу представників банку пояснити цю ситуацію.
Абанк
Відповідь банку
Підтримка Абанку 9 серпня 2021, 21:01
Доброго вечора! Відповідно до Постанови Правління Національного Банку України № 65 від 19.05.2020 «Про затвердження Положення про здійснення банками фінансового моніторингу», в додатку 2, зазначено порядок проведення ідентифікації (верифікації Клієнта). В пункті 13 вказано, що: «факт особистої присутності фізичної особи під час здійснення верифікації банк документує шляхом використання будь-якого з способів, серед яких також є виготовлення уповноваженим працівником банку паперових копій з оригіналу ідентифікаційного документа (сторінок/сторін, що містять ідентифікаційні дані), які засвідчуються підписами цього уповноваженого працівника та фізичної особи — власника документа як такі, що відповідають оригіналу (додатково на копіях зазначається дата їх виготовлення)». На цій підставі Співробітники Банку запросили у Вас саме оригінали документів. Хочемо також додати, що Ви можете бути впевненні в тому, що Ваші документи будуть під надійним захистом.
Для Вашої зручності, в разі відмови надання оригіналів документів, Ви можете пройти ідентифікацію за допомогою додатку «Дія», в такому випадку Банку не потрібно буде отримувати від Вас документи шляхом сканування, а Ви зможете швидко і зручно завершити відкриття рахунку за допомогою підтвердження на смартфоні. Нам шкода, що у Вас склалася така думка. Наш Банк завжди готовий до співпраці з Вами на основі відповідності взаємних дій законодавству України.

Коментарі - 7

+
0
BlackDog36
BlackDog36
9 серпня 2021, 15:48
#
Ну все… Спалили контору!
+
0
Zhmunya
Zhmunya
9 серпня 2021, 20:11
#
Это недопустимо! Ай-яй-яй просто возмутительно.
+
0
DuDe123
DuDe123
10 серпня 2021, 11:31
#
Дякую за відповідь. Шановні представники банку у своїй відповіді ви зазначили, що, згідно Постанови Правління Національного Банку України № 65 від 19.05.2020 «Про затвердження Положення про здійснення банками фінансового моніторингу», працівники банку повинні робити ПАПЕРОВІ КОПІЇ «, які засвідчуються підписами цього уповноваженого працівника та фізичної особи — власника документа» — так от саме в цьому варіанті верифікації, працівники відділення вашого банку мені і відмовили!!! Всі інші варіанти верифікації Клієнта — це ваша «ОТСЕБЯТИНА», яка і має всі ознаки ШАХРАЙСЬКИХ ДІЙ.
+
0
BlackDog36
BlackDog36
10 серпня 2021, 15:27
#
Ок. І?..
+
0
DuDe123
DuDe123
10 серпня 2021, 16:52
#
Поки що НІ - включають «дурника»…
+
0
BlackDog36
BlackDog36
11 серпня 2021, 18:23
#
Можливо, варто знайти якійсь інший банк. З нормальним ставленням до клієнтів. Ви їх не перевиховаєте, на жаль.
+
0
DuDe123
DuDe123
12 серпня 2021, 10:21
#
Можливо і варто…, але:
1. Така ж саме «ОТСЕБЯТИНА», яка має всі ознаки ШАХРАЙСЬКИХ ДІЙ, спостерігається і в Ощаді;
2. Хіба це не українські банки (а Ощад — ще і державний), які повинні сумлінно виконувати Закони України і постанови КМУ і НБУ?
3. Їх треба просто примусити діяти згідно державних нормативних документів, а не внутрішнім інструкціям, які суперечать їм та інтересам і безпеці громадян.
4. Я зробів запит в НБУ, подивимось, яку відповідь дадуть ВОНИ…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.7 43.5
USD 39.4 40.1
Всі курси банку

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.7 43.5
USD 39.4 40.1
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Абанк 💰 / Відгуки про Абанку 📝 / Увага, будьте обережні зі своїми персональними даними!!!