Мінфін - Курси валют України

Встановити

Не поганий банк, але…

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Михайло Михайлович 25 березня 2021, 23:21
Став клієнтом відносно нещодавно, тому в повній мірі оцінювати банк ще важко, але вже є купа нюансів, для прикладу:
Додаток не комфортний, меню у вигляді барабану повна шляпа.
Жовта картка по суті (для мене) мусор, а все через те що є комісія при переводі коштів (і не потрібно писати що є зелена картка.)
Оператори, то окрема справа, мені кажется що їх коли наймали на роботу, то критерій був один, потрібно бути максимально ТУПИМ, щоб отримати відповідь на своє питання, я витратив 40хв.
Депозит не поганий, але знову таки не можливо його поповнювати, бо жовта картка бере комісію.
Загалом, рекомендую банк, але ТІЛЬКИ в якості кредитки не більше.

А тепер коротко чому я просив не писати про зелену картку яка не бере комісію за отримання коштів, тут все просто- це кредитна картка і коли у вас використано 1000грн ліміту, а поповнити депозит ви захочете на 500грн, ви не зможете цього зробити, бо як тільки закинете кошти на зелену картку гроші спишуться на користь погашення ліміту. Ось так, по суті єдиний спосіб поповнення депозиту це жовтня картка яка бере % за переказ.
Абанк
Відповідь банку
Підтримка Абанку 26 березня 2021, 11:23
Доброго дня, Михайло Михайлович! Дякуємо Вам за Ваш вибір нашого Банку. Також дякуємо Вам за те, що оцінили наш додаток. Ми не зупиняємося на досягнутому і продовжуємо роботу над нашим додатком! Зробимо все можливе, щоб надалі інтерфейс додатку приносив Вам тільки гарні емоції, так само як і співпраця з нашим Банком! Картка «Жовта» має також і ряд переваг! Наприклад, кешбек, який по картці «Жовта» дублює вибрані Вами категорії кешбек по карті «Зелена», оплачуючи даною карткою, Ви також зможете отримувати кешбек за обраними Вами категоріями. Також ця картка дозволить Вами проводити зняття готівки в банкоматах без жодної комісії. Дійсно, при нецільових зарахуваннях є комісія в розмірі 0.5% від суми зарахування, проте, наприклад, при виплаті коштів при отриманні депозиту, у Вас не буде жодної комісії при зарахуванні.Інформація про карту на нашому сайті https://a-bank.com.ua/cards/yellow. Також, якщо Ви не використовуєте кредитний ліміт картки «Зелена», в рахунок власних коштів поповнення депозиту з карти «Зелена» буде без жодної комісії, так само картка «Зелена» не списує комісію при зарахуванні коштів. Дійсно, в разі користування лімітом, будь-які Ваші зарахування на картку «Зелена» враховуються на погашення заборгованості. Але, у нас також є для Вас альтернатива — поповнення депозиту «Online» готівкою в відділенні Банку, таке поповнення буде для Вас без жодної комісії. Ми будемо також раді детальніше перевірити коректність Вашої консультації. Просимо Вас надати нам відповідь у приватному повідомленні! 😊🍏

Коментарі - 1

+
0
Александр Агафонов
Александр Агафонов
14 квітня 2021, 22:57
#
А-Банк, есть к вам предложение! Сделайте виртуальную карту. Тогда будет удобно: есть Зелёная карта, Жёлтая и виртуальная. Если надо пополнить депозит, а на Зелёной влез в кредитный лимит — кидаешь на виртуальную и уже с неё пополняешь депозит. Это было бы очень удобно.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.1 42.9
USD 39.3 39.9
Всі курси банку

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.1 42.9
USD 39.3 39.9
Всі курси банку