Мінфін - Курси валют України

Встановити

як не втратити контроль над своїми грошима в цьому банку

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
25 серпня у мене закінчився депозит і так як Україна святкувала і щей була і субота та неділя я у понеділок зв'язався з банком на рахунок отримання моїх грошей. Звонив по телефону бо вже давно є кліентом цього банку. Завжди отримував вичерпну інформацію і допомогу з моїми питаннями, так і було цей раз. Менеджер що мене завжди обслуговував сказав, що ще в понеділок не у відділенні бо у відпусці і порекомендував зв'язатись з відділенням банку у нашому місті. Я зателефонував туди у мене прийняли інформацію, мене спитали про суму і у відповідь було що сьогодні я її не зможу отримати бо таких грошей у касі не має і запропонували що позвонять мені у вівторок щоб я прийшов і їх отримав. Що понеділок останній день коли я можу отримати гроші бо пролонгуються я сказав, сказав щоб депозит зупинили. Так у вівторок мені позвонили що всі гроші чекають мене, я приїхав у банк, але коли почали мені оформляти видачу з'ясувалось що гроші пішли на інший термін, пролонгувались. Менеджер банку вибачився що так все вийшло і так як це був кінець дня написав вищому курівництву що з цим депозитом вийшло. У середу я чекав звінка з банку, а його все не було, тому перезвонив до обіду на гарячу лінію, просив з'єднати з компетентним менеджером банку, людина була чемна мене вислухала і пообіцяла передати моє прохання. Звінка все не було і я щераз після обіду позвонив на гарячу лінію підняла слухавку якась дівчина і після моєї розповіді зробила висновок що я сам дурак що не отримав свої гроші у понеділок і чекай з моря погоди тепер, було мною чемно послана на три букви. З банком бачу що не треба працювати взагалі, до клієнтів відносяться тільки добре коли вони несуть до них гроші. Витягнути проблематично, думаю що скоро ще одного трупа банковської системи будемо мати, так поводитись може тільки повний банкрот. Так що якщо хтось тримає у цьому банку більше ніж сума гарантована фондом гарантування вкладів рекомендую швидко їх вивести, вони там просто пропадуть. Банк мовчить як риба…

Коментарі - 4

+
+11
Анатолій Андросюк
Анатолій Андросюк
1 вересня 2017, 13:28
#
Вже дзвонили, та вже я ходив в банк писати заяву про розірвання депозиту. Гроші мав отримати у понеділок, а сьогодні вже п'ятниця, гроші обіцяють повернути з неділі. Тепер розумієте про що я і як там працюють, розумію що може якась і прикра помилка тоді вийшла але тоді треба ж все таки розуміти що вийшло і вирішувати питання як найшвидше. Моя думка не змінилась — з банком треба прощатись як найшвидше, якщо нас не цінують то чого ми маємо їх цінувати????
+
+12
yurikiev
yurikiev
1 вересня 2017, 13:41
#
Дуже дякую, що розповiли! Мого депо у цьому банку не буде
+
0
Анатолій Андросюк
Анатолій Андросюк
8 вересня 2017, 11:47
#
Епопея закінчилась вчора отримав свій депозит, який мав отримати майже дві неділі назад, нічого що ще так від бився, дякую що повернули. На майбутнє буду особисто приходити до банку в день закінчення депозиту і виривати свої гроші з боєм, віра і довіра до банку вже у мене на нулю, раджу і іншим клієнтам попрощатись з ним.
+
0
Vitok
Vitok
6 листопада 2017, 14:05
#
Да ірунда ця проблема, треба договір читати перш ніж його підписувати і зважати на все там. А там якраз і прописаний пункт пролонгації і термін за який гроші можна зняти. Я наприклад приходжу за декілька днів до банку кажу щоб зняли мені пролонгацію і ще пишу письмову заява про зняття пролонгації і беру копію завіреної заяви. І таких проблем не маю.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.6 44.8
USD 40.4 41.2
Всі курси банку

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.6 44.8
USD 40.4 41.2
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Абанк 💰 / Відгуки про Абанку 📝 / як не втратити контроль над своїми грошима в цьому банку