Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 квітня 2022, 10:17

Через війну знищено понад 13% доріг України — «Укравтодор»

За словами першого заступника голови «Укравтодору» Андрія Івко, через повномасштабне вторгнення Росії в Україні вже зруйновано 23 тис. кілометрів доріг загального користування — це 13% від усіх доріг. Також знищено 273 техногенні конструкції, зокрема мости та шляхопроводи. Про це повідомив Ukraine Media Center.

За попередніми підрахунками, загальна сума збитків складає 874 млрд грн. «Це сума на відновлення зруйнованих у часи війни техногенних споруд та доріг, у тому числі 835 млрд грн на дороги, 39 млрд грн на мости», — пояснив Івко.

Читайте також: Збитки від російського вторгнення перевищують $1 трильйон, а падіння ВВП 35% — Шмигаль

Чиновник зазначив, що заміновані шляхи наразі також становлять загрозу: поки що варто зачекати з поверненням до Ірпіня та Бучі, бо військові ще будуть розміновувати дороги.

Окрім того, в «Укравтодорі» зауважили про значні зміни стану українських доріг через масову евакуацію громадян.

Автор:
Світлана Тартасюк
Журналіст Світлана Тартасюк
Пише на теми: Банки та банківські продукти, нерухомість, ринок праці, бізнес, фінанси, інвестиції

Коментарі - 6

+
+30
bonv
bonv
4 квітня 2022, 10:20
#
Володимир ОГРИЗКО: «Російську погань треба знищувати на кожному кроці».
Колишній міністр закордонних справ України Володимир Огризко прокоментував можливість проведення зустрічі між президентами Володимиром Зеленським та владіміром путіним.
«Не буде ніяких зустрічей, якщо наша влада не піде на капітуляцію. Цю російску погань треба нищити на кожному кроці і гнати геть з нашої землі. І жодних угод з агресором. путін, як і його недоімперія, не вічні - вони на етапі агонії. Владо, не поспішай!», — написав Огризко в твіттері.
+
+15
bonv
bonv
4 квітня 2022, 11:01
#
Майже 1400 вагонів з РФ і Білорусі націоналізують. Про це повідомило Державне бюро розслідувань. В Україні продовжують виявляти майно російських та білоруських компаній, після чого його планують націоналізувати. Це послаблює ворога та зміцнює обороноздатність держави, розповіли у Бюро. 1400 вагонів виявили у Полтавській і Дніпропетровській областях. Власники вагонів — фізичні та юридичні особи РФ і Білорусі. Для вилучення майна окупантів і передачі його на потреби України, ДБР звернулося до обласних військових адміністрацій.
+
+15
BEZE
BEZE
4 квітня 2022, 11:16
#
Правильне рішення
+
+15
bonv
bonv
4 квітня 2022, 11:56
#
Польща, Латвія, Литва та Естонія готують повну транспортну ізоляцію Росії та Білорусі.
Респект!
Польща, Латвія, Литва та Естонія в найближчі 48-72 години розпочнуть процес повної ізоляції від Росії, таким чином закривши свої наземні шляхи для доставки товарів до Росії.
+
+30
BEZE
BEZE
4 квітня 2022, 12:06
#
Справжні сусіди! Заслуговують поваги від всіх українців! Все буде Україна!
+
0
bonv
bonv
4 квітня 2022, 12:10
#
Президент Франції Еммануель Макрон у 4 квітня заявив про необхідність запровадження нового пакету санкцій проти росії.
Він заявив, що обмеження будуть особливо болючими для росії, якщо торкнуться експорту нафти та вугілля.
За словами Макрона, найближчими днями Франція погодить такі кроки зі своїми партнерами щодо ЄС — «особливо з Німеччиною».
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися