Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 листопада 2021, 11:45

Екватор президентського терміну. Зеленський проведе прес-марафон (трансляція)

26 листопада президент Володимир Зеленський о 12:00 проведе прес-марафон. У день «екватора» своєї каденції глава держави збирає журналістів українських та міжнародних ЗМІ для обговорення актуальних питань життя суспільства.

Усі подробиці прес-марафону Зеленського, головні теми та заяви — у трансляції.

«30 запитань президенту України»

Як повідомили в Офісі президента, під час спілкування з журналістами планується обговорити найбільш значущі наразі теми, серед яких:

  • реформи в Україні;
  • ситуація сході країни;
  • енергетична безпека та тарифи;
  • економічна стабільність;
  • боротьба із пандемією covid-19.
Автор:
Анна Недогибченко
Редактор стрічки новин Анна Недогибченко
Пише на теми: Фінанси, банки, економіка, інвестиції

Коментарі - 23

+
+75
KlaviK
KlaviK
26 листопада 2021, 11:55
#
Хоть бы не до заклевали свои же, а то сбежит к чертовой матери… по традиции, в Ростов)
+
+15
bonv
bonv
26 листопада 2021, 12:53
#
Зеленський про мітинги під Банковою: «Я не Янукович — бігти не буду». Не в Ростов? Вам з бенею крім росії немає куди втікати…
+
+15
MaxTirpiz
MaxTirpiz
26 листопада 2021, 15:10
#
А зачем он сдался России?
+
+15
bonv
bonv
26 листопада 2021, 15:13
#
А більше втікати нікуди. Екстрадиція в США спочатку для бені і автоматом для зелі…
+
0
044blog
044blog
26 листопада 2021, 12:01
#
Чи є надія отримати хоч якусь цікаву інформацію?)
+
0
Anatoliy France
Anatoliy France
26 листопада 2021, 12:04
#
Буде багато обіцянок-цяцянок. Як то мулюард дерев тощо.
+
+45
bonv
bonv
26 листопада 2021, 15:43
#
Просто перестати стріляти — обгадився. Ковідний фонд розікрав. Економіка — велике крадівництво. Плюс зрадник України і мріє про другий термін. Який і отримає і не умовно.
+
+15
bonv
bonv
26 листопада 2021, 13:01
#
Офіс президента не реагує на розслідування Bellingcat, водночас оперативно прокоментував журналістський матеріал про відпочинок Володимира Зеленського на дні народження Андрія Єрмака, бо тема — зрозуміліша суспільству.
Про це сказала головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва в ефірі телеканалу «Україна 24».
«Вагнергейт — дуже незручна тема. Історія з гвинтокрилами дуже зрозуміла усім людям. Вагнергейт — досить складно зрозуміти — спецоперація, військова група Вагнер. Незважаючи на резонанс, який є.
А щодо використання гвинтокрилів — це насправді гучно і це дуже зрозуміла історія. Чиновники використовують державне майно для святкування своїх власних ювілеїв. Тому потрібна була така швидка реакція, оскільки воно відразу мало ефект інформаційної бомби», — пояснила журналістка.
Водночас в ОП так і не пояснили, чому Зеленський поїхав у резиденцію «Синьогора».
«Президент сказав, що він поїхав до Гути, до своєї резиденції, але не пояснив, чому він це зробив. Також не пояснив, навіщо йому було використовувати державні гвинтокрили», — зауважила Мусаєва.
Зеленський з Єрмаком «максимально маскувалися, щоб їх не змогли вичислити журналісти», сказала головред УП.
«Незрозуміло, чому Андрій Єрмак у своєму пості розповідає про понеділок. Ми не запитуємо про понеділок. І жодним чином не зазначає, де він був у неділю. Скориставшись гвинтокрилом вилетів до державної резиденції «Синьогора», — зауважила Мусаєва.
+
+15
Kanarej
Kanarej
26 листопада 2021, 15:13
#
А на що там реагувати? Буллінгкет ніяких конкретних звинувачень не висунув. Але і з цього намагаються щось висмоктати.
+
+15
bonv
bonv
26 листопада 2021, 15:35
#
Журналіст Бутусов — Зеленському: «Керівництво державою — це не «Квартал 95». ВІДЕО Для канарейки.
«Ви нічого не знаєте і дуже багато брехні про зрив спецоперації розповсюджуєте. Все, що ви тут розповіли, брехня. Ви це говорите для того, щоб не відповідати за себе, за Єрмака, за Демченка. Де ви порушили закон про люстрацію і призначили російського агента. Ваша тактика така — оббрехати людей, які про щось пишуть, придумати купу балачок і весело собі піти. Ваша брезня всім вже добре видна.
На відміну від вас, Демченка, Єрмака, які мають відповідати за провал спецоперації, я відразу дав покази ще у вересні 2020 року в Державному бюро розслідувань. Тому я дуже прошу, щоб усі ваші фантазії, які ви тут розповсюджуєте на всю країну, ви хоча б раз розповіли на допиті слідчому.
Бо керівництво державою під час війни це не «Квартал» і вам треба це вивчити. Дуже соромно, прикро пане президенте».
https://gazeta.ua/articles/politics/_zurnalist-butusov-zelenskomu-kerivnictvo-derzhavoyu-ce-ne-kvartal-95/1061141
+
0
Kanarej
Kanarej
26 листопада 2021, 21:26
#
Хто такий Бутусов, що він про спецоперації розповідає? Він має доступ до державної таємниці? В нас всі дуже розумно говорять, коли не треба мати справу з реальною ситуацією і відповідати за свої дії та слова.
+
+15
bonv
bonv
26 листопада 2021, 21:29
#
Із сайту СБУ зникли понад 20 матеріалів у справі «вагнерівців». То теж напевне Порошенко вкрав?:) Буде сидіти твій нелох. Або на росію, до яника, разом з бенею.
Матеріали у справі «вагнерівців» прибрали із сайту Служби безпеки України.
«З жовтня 2017 року по травень 2019 року на сайті СБУ вийшли понад 20 матеріалів (у справі „вагнерівців“ — прим. ред.). СБУ представляло кілька аудіоперехоплень, де було представлений навіть голос Уткіна (російський офіцер спецназу ГРУ Дмитро Уткін — ред.), у тому числі й щодо збиття ІЛ-76.
На сьогодні усі ці матеріали — я відповідаю за свої слова — з сайту СБУ зникли. Ба більше, на сайті СБУ — це легко перевірити — існує розділ такий „Вони перебувають у розшуку“. Там немає жодного найманця ПВК Вагнера, включно з тими 33 білорусами, умовно кажучи, які були затримані. І це ще один штрих до розслідування Bellingcat, побічне підтвердження того, що багато з того, що написано Bellingcat, відповідає істині», — заявив генерал-майор запасу СБУ Ігор Гуськов в ефірі «Україна 24».
+
+15
bonv
bonv
26 листопада 2021, 21:29
#
«Це була спецоперація Головного управління розвідки, де СБУ брала дуже непряму участь. Ця непряма участь полягає в тому, що окремі співробітники СБУ, які були вижиті з 2019 року зі складу служби, були прийняті на службу до ГУР, займалися цією темою і наш аналітичний підрозділ у СБУ дуже щільно контактував із цими контррозвідниками.
Багато що з того, що написано, у мене викликає на сьогодні величезне занепокоєння. Bellingcat описав досить повну ситуацію, як вона розвивалася, вказав дуже багато тих оперативних нюансів, про які я особисто як ексспівробітник спецслужб дуже шкодую. На сьогодні методи та форми розкриті - це наслідок заперечення владою того, що ця операція має відношення до українських спецслужб», сказав Гуськов.
+
0
Kanarej
Kanarej
26 листопада 2021, 21:36
#
В своєму дусі, відповісти на питання по суті не виходить, то завалимо копіпастами всякої лівої туфти.
+
+15
bonv
bonv
26 листопада 2021, 21:38
#
Ще улітку в інтерв'ю Наталці Мосійчук Зеленський по ходу визнав, що фактично подарував 33 воєнних злочинців Олександру Лукашенку. Бо ж вважав, що це по-дружньому спитати поради в особи, яку він вважав крутою рольовою моделлю державника. Але досвідчений Лука швидко зрозумів, що це жирний куш, який можна ефективно обміняти на політичну і силову підтримку Путіна. І тут уже Путіну було легше підставити плече білоруському тирану аніж обробитись на весь світ, що його держава — це просто конвеєр з найманих убивць. Це могло поламати двадцятирічну байку для всього світу, що «ихтамнет» усюди, де є військові конфлікти за участю Росії.
Так, Лукашенко і Путін отримали виграш, а Зеленський підтвердив амплуа боягуза. А ще отримав тавро «зрадника». І це звання остаточно перетворює його із національного улюбленця у людину, якій бридко тиснути руку. Володимира Зеленського уже давно просять очистити близьке оточення від російських агентів на Банковій. Час Х підступає дуже близько — «найвидатніший лідер сучасності» має пам’ятати, що монархи, які не чують народ і співпрацюють з ворогами, завжди закінчують погано. На шибениці або гільйотині. Канарейці ж не відповідь головне, а всяку *** пописати. Лети на***!
https://espreso.tv/zrada-zaradi-prosto-perestat-strelyat-bellingcat-rozkazav-pro-te-yak-zelenskiy-zliv-spravu-vagnera
+
0
Kanarej
Kanarej
26 листопада 2021, 21:58
#
Третій рік, а все одне і те саме. Зрадофіли :)
+
0
bonv
bonv
26 листопада 2021, 12:29
#
Прес-конференція Зеленського буде театральною виставою. Свобода слова тепер лише для тих журналістів, на яких він не ображений. 30 срібняків по одному для кожного.
Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/blogs/jurbutusov/pres-konferentsija-zelenskogo-bude-teatralnoju-vistavoju-svoboda-slova-teper-lishe-dlja-tih-zhurnalistiv-na-jakih-vin-ne-skrivdzhenij-1583174.html
+
0
bonv
bonv
26 листопада 2021, 12:40
#
Зеленський заявив, що в Україні готували державний переворот.
До можливої участі в держперевороті, за словами президента, може бути причетним олігарх Рінат Ахметов.
«Можу сказати одразу, що у нас є не тільки агентурна інформація, у нас є навіть звукова інформація, де представники з України, скажімо, з представниками Росії обговорюють участь Ріната Ахметова у державному перевороті в Україні, що буде залучено мільярд доларів тощо. Я вважаю, що це підстава бізнесмена Ріната Ахметова. Я вважаю, що це є операція. Його втягують у війну проти держави Україна. Вважаю, що він розпочав її. Вважаю, що на жаль, це буде велика його помилка, тому що не можна воювати проти свого народу, проти президента, який обраний народом України», — заявив Зеленський.
***
Радник Єрмака заявив, що олігарх Рінат Ахметов «намагається знайти користь» для України.
«Мені здається, Рінат Леонідович намагається знайти реальну користь, яку він може принести державі Україна. Саме державі. Він це робить не сьогодні, не вчора, він це робить постійно.
Він хоче знайти баланс, який дозволить йому бути одночасно великим бізнесменом і допомагати гуманітарним ініціативам держави, як це заведено у розвинених країнах. Тут абсолютно нормальна та прозора позиція», — заявив Подоляк. От вам і «боротьба з олігархами», і переворот:)
+
+15
Нонна Донец
Нонна Донец
26 листопада 2021, 17:25
#
Боялся взять в руки формулу ковида потому что не хотел сориться с сша, боялся позвонить Эрдогану и посоветоваться как поступить с вагнеровцами — перехватить самому или отдать на турецкую территорию — Бурба на грани отставки организовал успешную операцию, надо было арестовать вагнеровцев, а потом арестовать Бурбу, так поступил бы лидер, а не амеба которая боится атаковать врага
+
+15
vitalik7417
vitalik7417
26 листопада 2021, 19:55
#
Порохоботы, как всегда в своём репертуаре, я про bonv, у них и Медведчук нормальный был и Януковича с большой буквы он написал, а Зеленского с маленькой. Описка по Фрейду?) Я не избиратель Зеленского, но у термина «предатель» есть чёткое определение и такими громкими обвинениями не разбрасываются, без пруфов, если человек вменяемый конечно.
+
+15
bonv
bonv
26 листопада 2021, 20:51
#
Соромишся, що лоханувся голосуючи за голобородька — віддав свій голос за брехливого зе-популіста? Клоуна який продовжує грати на сцені? Сьогодні у зелоха чорна п"ятниця…
***
Зрада заради «просто перестать стрелять». Bellingcat розказав про те, як Зеленський злив «справу Вагнера».
https://espreso.tv/zrada-zaradi-prosto-perestat-strelyat-bellingcat-rozkazav-pro-te-yak-zelenskiy-zliv-spravu-vagnera
+
0
Kanarej
Kanarej
26 листопада 2021, 21:31
#
Це Гордон з Комаровським лоханулись. Ахметов точно не повпливав на їхню думку? :)
+
0
Kanarej
Kanarej
26 листопада 2021, 21:34
#
І доречі, а тобі не соромно, що голосував за брехливого популіста Порошенка? ;)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися